Video's bij de tests in Gitarist 312: Fender en Strymon

Fender American Professional Stratocaster & Telecaster, Strymon Riverside

Gitarist Extra 23-02-2017 07:02

De tests van de Fender American Professional Stratocaster & Telecaster en Strymon Riverside uit Gitarist 312, maart 2017 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken.

Fender's American Standard serie heeft een make-over gekregen en heet nu American Professional. De nieuwe reeks omvat negen gitaren: Strat, Tele, Strat HH, Strat HSS, Telecaster Deluxe, Jazzmaster en Jaguar en linkshandige versies van de Strat en de Tele. Verder zijn er nog een Precision en een Jazz Bass, zowel rechts- als linkshandig en als vijfsnaar (alleen rechtshandig). In het blad testen we de Stratocaster en de Telecaster. Bekijk hier de video's.   

Strymon pedalen staan bekend om hun accurate weergave van belangrijke effecten door het gebruik van krachtige DSP, maar de Riverside Multistage Drive is niet volledig digitaal. Het pedaal combineert analoge en digitale technologie om gebruik te kunnen maken van de voordelen van beide: analoog voor de natuurlijke interactie met het instrument en digitaal om veel en genuanceerde controle over het geluid te kunnen bieden.

zoeken
zoeken