Gitaarschool Nederland - gids naar goed gitaarles in heel Nederland

Vind op de site de gitaarschool die je zoekt

Muzieknieuws 21-09-2014 11:09

Er zijn tientallen, zo niet honderden gitaardocenten en gitaarscholen in Nederland. Het is bepaald niet makkelijk om daar vanuit het niets een keus uit te maken. Gitaarschool Nederland is een nieuw samenwerkingsverband van gitaarscholen uit heel Nederland en is de internetgids voor goed gitaarles. Gitarist werkt samen met dit nieuwe platform, en roept gitaarscholen op zich aan te melden om zich aan te sluiten. Gitarist is partner van Gitaarschool Nederland.

Gitaarschool Nederland wil kwaliteit zichtbaarder maken. Dat begint bij de zoekmachine op de site www.gitaarschoolnederland.nl, de eerste stap naar een goede leraar bij jou in de buurt. Alle aangesloten docenten die je daar vindt hebben een afgeronde conservatorium (HBO) muziekopleiding of vergelijkbare professionele ontwikkeling doorgemaakt en werken beroepsmatig als docerend en/of uitvoerend gitarist. Daarnaast hebben ze tenminste één keer per jaar een openbaar toegankelijke leerlingen-uitvoering en een leerplan, dat wil zeggen een meerjarig leertraject dat de leerling begeleidt en voorziet van geschikt oefenmateriaal passend bij de verschillende fasen van zijn/haar ontwikkeling. 


Twintig scholen, zes gitaarmasters
Gitaarschool Nederland start met 20 aangesloten lespraktijken, verspreid over het hele land: Gitaaracademie Rotterdam - Gitaarschool Amsterdam - Gitaarschool Apeldoorn - Gitaarstudio Walter Stadhouders, Tilburg - Jan Gitaar, gitaarles Hoorn - Gitaarschool Zwolle - Gitaarschool Breda-Ulvenhout - De Gitaarkelder, Amersfoort - Gitaarschool Vlaardingen, Heenvliet, Blijswijk - Haenen Muziek, Voorburg/ Den Haag - Gitaarschool Meppel - Gitaarschool Rollocastle, Nijkerk. 
Gitaarschool Nederland wordt ondersteund door gitaarmasters Anton Goudsmit, Eric Vaarzon Morel, Ruben Hoeke, Izhar Elias, Richard Hallebeek en Zoumana Diarra.

Aanmelden
Gitaardocenten en scholen die de criteria delen zijn van harte welkom om zich aan te sluiten. Aanmelden kan via de site www.gitaarschoolnederland.nl.

Gitaarschool Nederland is een initiatief van gitarist Jan Wouter Oostenrijk. De afgelopen twintig jaar runde hij Gitaarschool Amsterdam en was hij tevens gitaardocent aan de stedelijke muziekschool Amsterdam Zuidoost.

www.gitaarschoolnederland.nl

 

zoeken
zoeken