Video's bij de tests in Gitarist 285

PRS, Xotic, EWS

Gitarist Extra 21-11-2014 10:11

De tests van de PRS Archon 100-watt top, Xotic EP Booster, SP Compressor en SL Drive, EWS Little Brute Drive uit Gitarist 285, december 2014 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken.

De PRS Archon 100-watt top is vooral gericht op de moderne metalgitarist, maar is flexibel genoeg om  ook in andere muziekstijlen van nut te kunnen zijn. Luister hier wat hij allemaal in huis geeft: 

De Xotic EP Booster wil het geliefde geluid van de voorversterker van de Echoplex EP-3 bandecho nabootsen. Het is een echte oppepper voor je toon, met meer glinsterend tophoog en meer definitie in het laag.

De Xotic SP Compressor heeft dezelfde technologie aan boord als de fameuze Ross Compressor. Je kunt het pedaal puur als compressor gebruiken, maar ook als een goed klinkende booster met zoveel compressie als je wilt.

De Xotic SL Drive is gebaseerd op de Marshall Super Lead en Super Bass versterker. Met vier interne schakelaartjes kun je verschillende karakteristieke geluiden van deze modellen kiezen.

EWS Little Brute Drive is een overdrive- en distortionpedaal met een enorme hoeveelheid snijdend hoog. Dit kan echter met interne regelaars getemperd worden waarna het pedaal ook te gebruiken is als transparante booster of extra kanaal. 

zoeken
zoeken