Stuur je track naar Radio 6

Uitzending in Gitarist-uur bij Mijke & Co Live!

Muzieknieuws 10-05-2014 08:05

Elke maandag om middernacht, van 12 tot 1, kun je op Radio 6 een uur lang luisteren naar de Gitaarspecial tijdens Mijke & Co Live!. Dit programma wordt gemaakt door Co de Kloet in samenwerking met Gitarist. Ook jouw muziek willen we in het Gitarist-uur van Radio 6 gaan laten horen.

In samenwerking met ‘Mijke & Co Live’ op Radio 6 bieden we elke week één gitarist of bassist de kans om zijn of haar track op de nationale radio te laten horen! 

De eerste tracks zijn eind december, begin januari inmiddeols gedraaid, van onder meer Identikit met Marzio Scholten en de band Goedemoord.  

Je kan van alles insturen: een solo fingerpicking stuk à la Tommy Emanuel, een funktrack met blazerssectie in de stijl van Prince, een gitaarepos zoals Steve Vai zou schrijven of iets compleet nieuws wat niemand eerder gehoord heeft. Alles wat soul, jazz, blues en ‘beyond’ is, dus wat past binnen het profiel van Radio 6.


Wat moet je doen om jouw track op de radio te krijgen?


Stuur één track op van een demo, single, ep of album in 320 kbps mp3-formaat via WeTransfer naar gitaartrack@radio6.nl.

Lever hierbij de volledige informatie aan van wie het stuk geschreven heeft, wie de uitvoerenden zijn op de track, wie het opgenomen heeft, wie het geproduceerd heeft en bij welk label het uitgegeven is indien hier sprake van is.

Als je een van de gelukkigen bent die geselecteerd is zal er contact met je worden opgenomen om kort iets over de track te vertellen. 

Wij hopen snel van je te horen!

zoeken
zoeken