aanmelden
Ruben Hoeke: video's bij het interview in Gitarist 319
Ruben Hoeke Band, Jan Akkerman 70 Tour, Rob Hoeke
Gitarist Extra 21-09-2017 08:09
Ruben Hoeke staat dit jaar 25 jaar op het podium en dat viert hij met een tour van maar liefst 31 optredens. Daarnaast nam hij voor een bijzonder project de bas ter hand. Met broer Eric besloot hij oude opnames van hun vader, boogiewoogie-pianogigant Rob Hoeke, te voorzien van een betonnen backing. In Gitarist 319, oktober 2017 vertelt Hoeke uitgebreid over dit project en over zijn jubileumtour, die 23 september van start gaat. Hier vind je een aantal live-video's van hem plus een compilatie van hoogtepunten uit het werk van vader Rob.

foto: Dick Jonkers

Om te beginnen een optreden van de Ruben Hoeke Band tijdens het Ribs & Blues festival afgelopen zomer in Raalte. Ruben en de band zijn behoorlijk op dreef...

Tijdens de Jan Akkerman 70 Tour naar aanleiding van de 70e verjaardag van Jan Akkerman deed Ruben Hoeke mee als gastmuzikant. Hier zie je het optreden eind vorig jaar in Doornroosje, Nijmegen. 

Rob Hoeke
In het interview vertelt Ruben Hoeke over een bijzonder project. Samen met zijn zijn drummende broer Eric maakte hij een aantal midi-opnames af die vader Rob begin jaren negentig met een Brother MidiDisc en een Technics piano had gemaakt.

Rob Hoeke was in zijn tijd Nederlands bekendste boogiewoogiepianist. Om je geheugen op te frisen, of voor wie zijn muziek niet kent, hier een playlist met zijn belangrijkste nummers.

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com