Cole Clark-clinic Maneli Jamal bij Eiland Muziek Arnhem

Winkelconcert en workshop met Maneli Jamal en zijn signature Cole Clark

Muzieknieuws 25-08-2016 15:01

Woensdag 31 augustus geeft Maneli Jamal een clinic bij Eiland Muziek in Arnhem. Hij zal de verschillende kanten van Cole Clark gitaren demonstreren, in het bijzonder van zijn eigen signaturemodel. Bezoekers kunnen hun eigen gitaar meenemen en ook is er de mogelijkheid om Jamal vragen te stellen. De clinic begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

De Canadese fingerstyle-gitarist Maneli Jamal doet wereldwijd het publiek versteld staan met zijn visuele manier van gitaar spelen. Hij weet een grote variatie aan klanken aan zijn akoestische gitaar te ontlokken terwijl hij tegelijkertijd met twee handen zijn eigen spel ritmisch begeleidt - je zou zweren dat hij met een trio speelt! Zijn balans tussen krachtig en gevoelig spel is uniek en het ontbreekt hem nooit aan ideeën

Je moet Jamal live in actie zien om te geloven wat er allemaal mogelijk is op een akoestische gitaar. Geen wonder dat hij meer dan 5 miljoen views op YouTube heeft! Bekijk hier een paar van zijn video's.

Het virtuoze Daft Funk werd geïnspireerd door Daft Punk.

Awakening van Jamals cd 'The Lamaj Movement'.

En het gloednieuwe nummer Zim Blues van zijn deze maand verschenen album 'The Mardom Movement'.

 

 

Cole Clark-signature
Jamals Cole Clark-signature, de CCAN2EC-BB-MJ, is een volmassieve grand auditorium met cutaway, met een top van bunya, een zij/achterkant van Australisch blackwood en een hals van Queensland maple (edsoorn) met palissander toets. De gitaar is voorzien van een 3-bands elementsysteem.

coleclark

Eiland Muziek, Wilhelminastraat 44, Arnhem, www.eilandmuziek.nl 

zoeken
zoeken