Logeren in een gitaar: Hard Rock Hotel Florida

Gitaarvormige hotel opent in oktober

Muzieknieuws 28-05-2019 11:51

Op 24 oktober opent in Hollywood, Florida een Hard Rock Hotel in de vorm van een gigantische akoestische gitaar. Later zal er ook nog een Hard Rock Hotel komen in Tampa, eveneens in Florida. Voor gasten valt er in dit extravagante resort van alles te beleven, waarbij muziek een essentieel onderdeel is.

Reserveren voor een overnachting in het gitaarhotel van 121 meter hoogte kan vanaf 24 juli en kaartjes kopen voor de 'openingsact', Maroon 5, kan vanaf 31 mei. 

Vermaak
Uiteraard zal de Hard Rock keten zorgen voor vermaak van niveau in dit nieuwe hotel: in het gitaargebouw komt een enorme zaal voor live-evenementen zoals concerten, bokswedstrijden en theater. Daarnaast kunnen de gasten genieten van 'The Oculus', een gratis alomvattende water- en lichtshow binnenin de gitaar. Zie de afbeelding hieronder. 

Chic de friemel
Het vermaak houdt niet op bij live muziek en gratis waterschows, nee: er zijn meerdere zwembaden te vinden. Zowel familievriendelijk met bootjes als zwembaden met een club atmosfeer om te concurreren met zwembadfeesten in Las Vegas. Als men honger heeft, zijn er 14 restaurants beschikbaar of de gast kan zich terugtrekken in suites als de Oasis Tower of de Bora Bora villa's met eigen zwembaden, butlers en andere overdadige luxe. Daarnaast heeft het hotel ook gewone kamers, startend met een oppervlakte van 47m2.

Prijzen voor deze luxe in Amerikaanse stijl zijn nog niet bekend, net zoals wanneer het Hard Rock Hotel in Tampa opent. Wel zal er in Tampa een 'gold plated' piano van Elvis Presley in de entree staan. 

Hard Rock website

zoeken
zoeken