The Ibanez Low-End Legion

Win een bas met de Bass Solo Contest 2020

Muzieknieuws 11-06-2020 10:25

Ook Ibanez denkt aan de thuis zittende muzikanten. Het Japanse merk komt daarom met The Ibanez Low-End Legion. Een internationale actie voor bassisten, waarbij jij meespeelt met een track en waarbij niemand minder dan Gary Willis de winnaars kiest. De prijzen? Een stel mooie Ibanez-bassen natuurlijk.

Ibanez heeft een speciale website geopend, waarvan je de link hieronder vindt. Naast alle spelregels staat er sinds 1 juni een backing track online die je als mp3- of wav-bestand kunt downloaden. Daarna is het heel simpel: tussen 1 juli en 31 augustus kun je jouw meegespeelde bastrack insturen. Hoe dat precies werkt staat in een duidelijke instructievideo.

Het is daarna aan Gary Willis (hoofdfoto) om te beoordelen wie er wint. En Gary kan dat als geen ander. Na jaren van lesgeven op conservatoria in Californië, verhuisde hij naar Spanje, waar hij nog steeds lesgeeft op prestigieuze muziekscholen. Hij is verbonden aan Berklee en hij schreef vier basboeken. Daarnaast speelde hij met onder meer Wayne Shorter, Allan Holdsworth en Dennis Chambers.
Willis heeft al jaren drie versies van zijn eigen Ibanez Signature Bass.

Op 25 oktober wordt er een winnaar bekendgemaakt, samen met twee runners-up. De prijzen zijn een bas naar keuze uit respectievelijk de Prestige- en Premium-lijn. 

Klik op deze link voor alle informatie, welkomstfilmpjes, het prijzenpakket en dé track.

En via deze link kun je je alvast verlekkeren aan je mogelijke prijs.

zoeken
zoeken