Video's bij de tests in Gitarist 284

Guild, Supro, Tech 21, James Neligan

Gitarist Extra 24-10-2014 10:10

De tests van de Guild CE-100D Capri en Starfire V, de Supro 1690T Coronado en 1624T Dual-Tone, de Tech 21 Fly Rig 5 en de James Neligan LYN-ACFI & LYN-A MINI FI uit Gitarist 284, november 2014 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken.

Guild heeft zijn Newark St Collection uitgebreid met twee vertrouwd ogende modellen: de Guild CE-100D Capri met Bigsby en Starfire V met Bigsby. Beluister hier hoe deze semi's klinken, met alle elementcombinaties.

Dit jaar beleven we de terugkeer van de Amerikaanse versterkerlegende Supro. Van de drie nieuwe modellen testen wij de Coronado en Dual-Tone. Beluister hier wat de klankmogelijkheden van deze combo's zijn.  

Het idee van de Tech 21 Fly Rig 5 multi-effect is niet een allesomvattende oplossing te bieden met zoveel mogelijk effecten en versterkermodellen aan boord, maar een compact apparaatje waaraan je voor de meeste gigs genoeg hebt. Beluister hier wat hij in zijn mars heeft: 

Naast betaalbaarheid is een van de kenmerken van James Neligan gitaren de massieve top. Lars de Rijck testte twee modellen uit de splinternieuwe Lyne serie, de LYN-ACFI auditorium en de LYN-A-MINI-FI parlor. In de video speelt hij op beide gitaren een fingerstyle- en een flatpickingstuk.

 

 

zoeken
zoeken