Doe mee aan de Interface Remix Contest met Gotcha!

Remix No Robot van het nieuwe album 'Back To The Moon'

Gitarist Extra 27-02-2015 07:03

Nadat Nederlands ultieme funkband Gotcha! ruim vijf jaar geleden de podia weer onveilig begon te maken, komt het Haarlemse collectief nu eindelijk met een nieuw album, ‘Back To The Moon’. In Gitarist 288, maart 2015 vertelt gitarist Arnold Smits over de opnamen en de spullen die hij ervoor gebruikte. Download hier de track No Robot van het album - gratis!

arnold‘Back To The Moon’ is op dezelfde manier opgenomen als de eerste Gotcha!-platen: beetje voor beetje, over een periode van twee jaar. Arnold Smits: "Als je twee weken met elkaar in de studio zit, heb je een heel ander product. In het begin weet je niet wat eruit gaat komen en na twee jaar heb je dit. Ik vind het heel tof hoe dat stap voor stap, laag voor laag ontstaat. Van nature zou ik hier niet voor kiezen, omdat het lang duurt en je misschien dat bandgevoel kwijtraakt, maar in dit geval vind ik dat het heel goed uitgepakt heeft.”

Ter gelegegenheid van de release van ‘Back To The Moon’ stelt Gotcha! de track No Robot als gratis download beschikbaar. Klik daarvoor op deze link.

Remixwedstrijd
Gitarists collega-blad Interface organiseert in deze periode een remixwedstrijd met No Robot. Geïnteresseerden kunnen de bestanden voor de remix downloaden vanaf de site van Interface: www.interface.nl/remix. Wat je precies gebruikt voor je remix is helemaal je eigen beslissing: een gitaarsolo, zang of een rap, een backingvocal − de keuze is aan jou. Deadline voor inzending van je remix is 17 mei 2015. De winnaar krijgt een fraaie set KRK RP6 studiomonitors ter waarde van € 398,-. 

 

zoeken
zoeken