Video's bij de tests in Gitarist 291

Cort, Suhr, Blackstar, Strat-type elementen

Gitarist Extra 28-05-2015 10:05

De tests van de Cort Manson MBC-1 Matt Bellamy Signature, Suhr Corso & Badger 35, Blackstar ID:Core BEAM en drie sets Strat-type elementen uit Gitarist 291, juni 2015 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken.

Muse-fans met een bescheiden budget hebben lang moeten wachten op een officieel Matt Bellamy model. Nu is er de MBC-1, een gezamenlijk project van Hugh Manson, Cort en Bellamy zelf – en het is er een die wij ook kunnen betalen! 

Onder de naam Suhr worden niet alleen alleen luxe elektrische gitaren gemaakt, maar ook effectpedalen en een aantal zeer smakelijke versterkers. In Gitarist 291 bekijken we twee tops: de Corso opnameversterker en de Badger 35, met Britse invloeden.

De Blackstar ID:Core BEAM is een gitaarversterker en fullrange stereosysteem ineen. Naast een heleboel versterkermodellen en effecten (waaronder ook voor akoestisch gitaar en bas) biedt dit tafelmodel tevens de mogelijkheid draadloos muziek te streamen via bluetooth.  

Aansluitend op onze Pickup Special testen we in Gitarist 291 drie sets Strat-type elementen van Nederlandse makelij. Kijk en luister hier hoe de sets van 4Seasons Pickups, Smitty Custom Guitars en RebelRelic klinken.

zoeken
zoeken