Fender Custom Shop tentoonstelling

Veel gitaren, muziek en master builder Cruz

Merknieuws 18-09-2014 11:09

Op 26 september organiseert Fender een Custom Shop tentoonstelling in Duisburg, net over de grens in Duitsland. Op het evenement worden exclusieve modellen uit de Custom Shop tentoongesteld, zal gitaarbouwer John Cruz aan het werk zijn en speelt het rockabilly trio van Adriano Batolba.

John Cruz
Gitaarbouwer John Cruz is een van de master builders uit Fenders Custom Shop. Hij heeft onder andere gitaren gebouwd voor Doug Aldrich, Richie Sambora, Duff McKagan en Bono. Daarnaast was hij de man die de replica van Stevie Ray Vaughans 'Number One' Strat maakte.
Tijdens de tentoonstelling zal Cruz aan het bouwen zijn, zodat de aanwezigen kunnen zien hoe hij te werk gaat. Na afloop is er de mogelijkheid om John Cruz te ontmoeten.

Het publiek wordt verder getrakteerd op een tentoonstelling van rond de honderd Custom Shop gitaren en muziek van het Adriano Batolba Trio, een rockabillyact uit Duitsland.


Het evenement is gratis te bezoeken en begint om 18:00. Fender organiseert de tentoonstelling samen met Planet Hollywood, en de locatie is dan ook in de gebouwen van Planet Hollywood.

Neem met deze video alvast een kijkje in de Custom Shop van Fender:

Voor meer info: www.fender.de en www.planethollywood-germany.com

zoeken
zoeken