DV Mark clinics in Nederland op 10 en 11 oktober

Gitaar(versterker)geweld met Marco Sfogli en Andy James

Merknieuws 12-09-2014 11:35

DV Mark produceert al een aantal jaar gitaarversterkers en -pedalen als het broertje van Markbass. In de maand oktober toert het merk door verschillende landen in Europa om de versterkers te promoten met clinics. Deze worden verzorgd door een aantal topgitaristen die zich aan het Italiaanse merk hebben verbonden.

De eerste twee DV Mark-clinics in Nederland zijn op 10 en 11 oktober en vinden plaats bij Muziekhuis Da Capo in Nietap (Drenthe) en de Red Bull Studio in Amsterdam.

Deze clinics worden verzorgd door Marco Sfogli en Andy James.
Italiaan Sfogli speelt al van jongs af aan gitaar en drums. Hij is op een groot aantal albums te horen, waaronder de soloalbums van niemand minder dan James LaBrie, de zanger van Dream Theater. Marco speelt op de DV Mark Multiamp, Triple 6 en de C 412 Standard.

Bekijk in deze video hoe Marco Sfogli het nummer Letting Go van James LaBrie speelt met de DV Mark Triple 6 en de C 412:

Andy James is begonnen als gitarist voor de Britse groep Sacred Mother Tongue, maar hij heeft ook al verschillende soloalbums op zijn naam staan. Hij geeft gitaarlessen, wat hem van pas komt bij het geven van clinics. Ook Andy James maakt gebruik van de DV Mark Multiamp en zegt daarover: ‘’Hij produceert elke toon waar ik ooit van gedroomd heb.’’

Beide gitaristen weten de weg in de wereld van progressieve en zwaardere metal. Bekijk hier Andy's les over een pentatonische ladder:

Later in oktober is ook DV Mark-endorser Greg Howe in Nederland, waarover binnenkort meer.

Kijk voor verdere informatie op www.dvmark.it

zoeken
zoeken