Greg Howe clinics in Nederland op 24 en 25 oktober

DV Mark presenteert Howe's Maragold amp

Merknieuws 09-10-2014 14:10

Eerder hebben we al een bericht geplaatst over de DV Mark clinics met Marco Sfogli en Andy James (10 en 11 oktober). Maar dat was nog niet alles! DV Mark komt met meer clinics, en dit keer worden ze gegeven door niemand minder dan stergitarist Greg Howe. Deze clinics vinden plaats bij Muziekhuis Da Capo in Nietap en Kaufmann Guitars in Alphen aan de Rijn.


Greg Howe debuteerde in 1988 in de voetsporen van Tony Macalpine en Vinnie Moore op het fameuze shredlabel van Mike Varney, Shrapnel. Dat titeloze album staat nu in de Guitar World top 10 van shredalbums. Howe is een gitarist met veel techniek die hij zonder uitzondering smaakvol toepast. Hij put niet alleen uit de rockgeschiedenis, maar is evenzeer thuis in fusion.

Naast soloalbums en bandalbums met Howe II (waarin ook zijn zingende broer Al) maakte hij veel opnames als sessiegitarist en speelde hij met onder anderen Christina Aguilera, Rihanna en Justin Timberlake. Ook heeft hij getourd met Michael Jackson tijdens diens HIStory World Tour.

Greg Howe gebruikt de Maragold versterker van DV Mark, genoemd naar zijn huidige bandproject - of is het omgekeerd? Hoe dan ook, Greg Howe zegt: "De Maragold amp inspireert mij".

Bekijk hier hoe Greg Howe de solo van het nummer Oracle van zijn band Maragold speelt:

Kijk voor meer informatie op www.dvmark.it en de site van Greg Howe.

zoeken
zoeken