Vuurdoop voor Little Lenny Combo

Leendert Haaksma stelt nieuwe Hook-telg voor tijdens Muzikantendag

Gitarist Extra 20-11-2014 10:11

Tijdens de Muzikantendag On Tour in De VAK in Delft, zaterdag 25 oktober jl., onderhield Leendert Haaksma het aanwezige publiek over zijn instrumentarium en zijn aanpak bij studiowerk. Enige versterker op het podium was de splinternieuwe eerste versie van Hook Amps' Little Lenny Combo. Gitarist trok hem voor de camera en vroeg om een toelichting.

In Gitarist 261 (december 2012) bespraken wij de Little lenny top van Hook Amps. We bespeelden hem toen met de bijpassende 1x12 speakerkast en waren onder de indruk.

Little Lenny is het vijfde productiemodel van Leendert Haaksma's Hook Amps, zo handzaam als de naam doet vermoeden. Nu is er dus ook een combovariant van Little Lenny:

Wie Hook Amps op Facebook volgt, weet dat Haaksma inmiddels een Dual Lenny in ontwikkeling heeft. Daarover lees je binnenkort meer in Gitarist. Opmerkelijk zijn ook de video's die de gitarist/ontwerper/ondernemer/docent opneemt in de Wisseloord Studio's. Niet alleen hijzelf, maar ook bevriende gitaristen als Theo van Niel Jr., Eric Steckel en Tom Lodewijckx demonstreren de versterkers in de luxe setting van controlekamer van Studio 2.

Wie Leendert Haaksma zelf nog wil horen spelen en vertellen over zijn praktijk, kan terecht op de Muzikantendag in Hengelo op zaterdag 8 november.

Klik hier voor meer informatie.


zoeken
zoeken