NAMM Show 2017, Dag 4: Elixir, Fender, PRS, Taylor, Electro-Harmonix

Verslag van de beursvloer in Anaheim, Californie

Merknieuws 25-01-2017 13:01

In dit laatste dagverslag nemen we je met de camera mee langs de stands van Elixir, Fender, PRS, Taylor en Electro-Harmonix. Over snaarcoatings, exotische houtsoorten, peperdure en goedkope versterkers en een mini akoestische basgitaar.

Elixir heeft een nieuwe coating ontwikkeld voor elektrische gitaristen die niet van gecoatte snaren houden. Doordat het coatingmateriaal lichter is en in een dunnere laag wordt aangebracht voel je er weinig van, terwijl deze Optiweb snaren wel langer meegaan.
Bij Fender gaan we langs de Exotic Wood serie, waarvan elke maand één model uitkomt. In de serie vindt je zowel gitaren als bassen.
In de PRS stand nemen we je mee langs John Mayers J-MOD 100 versterker (zie hier de presentatie met John Mayer en Paul Reed Smith) en de nieuwe en veel betaalbaarder Sonzera versterkerserie.
Andy Powers van Taylor Guitars toont ons de GS Mini Bass en de nieuwe serie instapmodellen, die ze de Acadamy of A-serie hebben genoemd. 

In de afgesloten demoruimte van Electro-Harmonix gaf Jon Skibic een demonstratie van de nieuwe Blurst en Overlord pedalen en van een prototype buizenversterker.


NAMM Show 2017: onze dagverslagen en video reportages
Verslag van de beursvloer in Anaheim, Californië
In vier dagverslagen en een preview plus diverse videoreportages brengen we al het nieuws uit L.A. bij jullie op het scherm! Binnenkort natuurlijk ook ruim in Gitarist, maar bekijk hier op Gitarist.nl de volgende artikelen:
 
NAMM Show Preview, met o.a. Fender, Gretsch, DAngelico, ESP, Breedlove
 
NAMM Show Dag 1 verslag, met o.a. video Mark Lettieri bij Rockett Pedals en productnieuws Boss, Roland, Guild
 
NAMM Show Dag 2 verslag, met o.a. video John Mayer bij PRS en productnieuws Ibanez, Cordoba, Way Huge & PowerWire
 
NAMM Show Dag 3 verslag, met o.a. videoreportage Ibanez, T-Rex en Framus en productnieuws Vox, EarthQuaker, Mad Professor
 
NAMM Show Dag 4 verslag, met o.a. videoreportage Elixir, Fender, PRS, Taylor (zie foto boven), een aparte videorepo Electro-Harmonix en productnieuws Elixir, Fender, PRS, Taylor, Electro-Harmonix 
zoeken
zoeken