aanmelden
Super Eagle II
Tweede versie van John Mayers PRS
Merknieuws 08-06-2017 15:43
De samenwerking van John Mayer met Paul Reed Smith krijgt een vervolg met de komst van de Super Eagle II gitaar. Eerder bracht PRS de J-MOD versterker uit en de eerste versie van de Super Eagle, beide samen met John Mayer ontwikkeld.

Super Eagle II
Net als de Super Eagle is versie twee bedoeld voor John Mayers rol bij de Dead & Company, het vervolg op The Greatful Dead waarin Mayer de rol vervult van Jerry Garcia.
Van dit model worden 120 gitaren gemaakt, die exact dezelfde specificaties hebben als John Mayers gitaar. Bijzondere eigenschappen zijn de voor PRS langere mensuur van 645 mm, en de drie elementen (een 58/15 JM in de hals- en brugpositie met een Narrowfield JM daar tussenin), ieder met een eigen coiltap schakelaar. Daarnaast heeft de gitaar een JCF Audio voorversterker met treble boost ingebouwd.
De Super Eagle II wordt geleverd in Hemp Green en bevat een hand-gesigneerde sticker achter het f-gat die is ontworpen door David Smith, die ook het art work deed voor John Mayers Born and Raised album.

Meer info: www.prsguitarseurope.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com