Fender markeert 50 jaar Woodstock met  Jimi Hendrix Stratocaster

Fender markeert 50 jaar Woodstock met Jimi Hendrix Stratocaster

Customshop replica van "Izabella"

Izabella, de gitaar waarmee Jimi Hendrix op Woodstock het Amerikaanse volkslied vertolkte en de laatste gitaar die hij live gebruikte, is door Fenders customshop in een gelimiteerde oplage van 250 stu.....meer »»

Verander je gitaar in een bas

De Electro-Harmonix Bass9 Bass Machine laat je kiezen uit 9 bastypes

Met de pedalen uit de EHX 9 Series kon je je gitaar al laten klinken als een orgel, synthesizer, mellotron of elektrische piano. Nu is daar met de Bass9 Bass Machine de basgitaar bijgekomen. Krijgen w.....meer »»

Release van de week: Slipknot - We Are Not Your Kind

Vandaag verschenen - 9 augustus 2019

Release van deze week is We Are Not Your Kind van Slipknot. De negenkoppige formatie overrompelde de metalwereld rond de Milleniumwisseling met bizarre outfits, imponerende maskers, een buitengewoon e.....meer »»

Probleemloos stroom voor je pedalboard

RockBoard ISO Power Block V10 multivoeding

RockBoard heeft de nieuwe ISO Power Block V10 aangekondigd - een nette oplossing voor het gelijktijdig voeden van maximaal 10 effectpedalen met geavanceerde filtertechnologie om ruis te verminderen.....meer »»

Release van de Week - The Teskey Brothers - Run Home Slow

Vandaag verschenen - 2 augustus 2019

Soms klinkt muziek zo Amerikaans dat het nergens anders vandaan kan komen. De behoorlijk authentiek klinkende southern soul van The Teskey Brothers zet de luisteraar echter op het verkeerde been. De b.....meer »»

Vind Paul McCartney's gestolen Hofner-bas

Campagne opgezet voor verloren bas

Als je naar een concert van Paul McCartney gaat, is de kans bijna honderd procent dat hij op zijn oude vioolbas uit 1963 speelt. Maar voor zijn bekende model, had hij een vioolbas uit 1961 dat ooit ge.....meer »»

TC Electronic Flashback X4 delay nu ook met MASH-schakeltechnologie

Update met drukgevoelige schakelaars, nieuw Crystal-algoritme en zes presets

We vonden de drukgevoelige MASH-voetschakelaar van de Flashback 2 echt geweldig, dus we zijn blij dat TC Electronic deze technologie ook in de nieuwe Flashback 2 X4 delaypedaal heeft toegepast......meer »»

Jaarboeken van Guitarist en Total Guitar

Bestel ze bij ons - of krijg ze cadeau bij een jaarabonnement

Onze collegamagazines in de UK hebben jaarboeken uitgebracht, mooie compilaties van het beste uit hun magazines van het afgelopen jaar. De Total Guitar Annual bevat een enorme hoeveelheid workshops, d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken