Riff van de maand: The Clash - Should I Stay Or Should I Go

Riff van de maand: The Clash - Should I Stay Or Should I Go

Audio bij de workshop in Gitarist 340

In Gitarist 340, juli 2019, vind je de noten en tabs bij deze workshop. The Clash was een van de succesvolste en invloedrijkste punkbands van de jaren zeventig. Should I Stay Or Should I Go werd maar .....meer »»

Bekijk alle gitaren die David Gilmour vandaag laat veilen!

Christie's Virtual Tour - veiling 20 juni 2019

Vandaag laat David Gilmour een grote serie van zijn eigen gitaren veilen bij Christie's New York. De opbrengst gaat naar een goed doel. Bekijk alle gitaren, inclusief beschrijvingen en vraagprijzen, i.....meer »»

Keymusic Nederland failliet - hoop op doorstart

Winkels Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven failliet verklaard

Gisteren, 18 juni 2019, zijn de winkels van Keymusic Nederland failliet verklaard. Althans een aantal ervan, te weten Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De franchisenemers in Groningen, Leeu.....meer »»

Nieuwe snaren van Ernie Ball - Mammoth Slinky

Extra dikke snaren speciaal voor drop tunings

Je gitaar omlaag stemmen tot wel A? Dankzij de nieuwe Mammoth Slinky’s van Ernie Ball hoeft dat geen problemen meer op te leveren......meer »»

Serie masterclasses John-F Klaver bij Max Guitar

Blues & Beyond in drie middagen - juli-december 2019

Na het succes van de Blues & Beyond masterclasses keert John-F Klaver terug naar Max Guitar Scheveningen voor een driedelige masterclass-serie. .....meer »»

Thomann's Gearhead University - de video's

25 Youtubers schoten video's bij Thomann in Duitsland

Van 8 tot en met 11 juni 2019 organiseerde 's werelds grootste webwinkel op hun enige winkellocatie in Treppendorf, Duitsland een uniek treffen van allerlei 'musical gear youtubers'. Ze produceerden d.....meer »»

Hagstrom Ultra Max - opvolger van de Ultra Swede

Opgewaardeerde versie van de Ultra Swede nu verkrijgbaar

De in 2007 geïntroduceerde Hagstrom Ultra Swede singlecut bood gitaristen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wat geluid en bespeelbaarheid betreft en was daarmee ook succesvol. Nu is er de Ult.....meer »»

Release van de week: DeWolff - Live & Outta Sight II

Vandaag verschenen -14 juni 2019

Vier jaar na het eerste live-album van DeWolff is er nu deel 2 met live-versies van (hoofdzakelijk) nummers van het vorig jaar verschenen album Thrust. De songs zijn opgenomen tijdens de afgelopen clu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken