Gary Moore's

Gary Moore's "The Light in your Eyes"

Een pracht 'in memoriam' over Gary Moore op jullie site, thanks! Misschien een tip: heel veel mensen kennen niet de meer dan prachtige gitaarsolo's in "The light in your eyes", een gastrol voor Gary o.....meer »»

Zelf Gitaren Bouwen

Sinds enige tijd bouw ik zelf gitaren uit allerhande losse gitaar onderdelen. Als je daar ook zelf in geïnteresseerd bent, kijk dan even op mijn site. En uiteraard sta ik zelf ook open voor tips en t.....meer »»

In memoriam Gary Moore

Noord-Ierse gitarist overlijdt tijdens vakantie in Spanje

Rock- en bluesgitarist Gary Moore is op zondag 6 februari tijdens een vakantie in Estepona aan de Spaanse Costa del Sol in zijn slaap overleden. Hij was 58 jaar oud......meer »»

Nieuwe gitaarlessen en backing tracks op yourguitarworkshop.com

Na het oprichten van yourguitarworkshop.com zijn er veel nieuwe backing tracks en gitaarlessen online gekomen. Hier een overzicht van de laatste aanvullingen!.....meer »»

Flamencogitaar

Audio bij workshop Gitarist 239

Op pagina 56 t/m 59 van Gitarist 239 van februari 2011 vind je de workshop ‘Flamencogitaar’. Deze verleidelijke gitaarstijl heeft een lange geschiedenis en zit tjokvol drama en romantiek. Flamenco is .....meer »»

Izhar Elias ontvangt Nederlandse Muziekprijs

Klassieke muziekprijs voor het eerst naar gitarist

Gitarist Izhar Elias ontvangt op 20 maart de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die door het Fonds Podiumkunsten namens de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aan jonge klass.....meer »»

TC Electronic op de NAMM

Rondleiding & demonstratie door Guthrie Govan

Het grootste nieuws van TC Electronic op de afgelopen editie van de NAMM was de nieuwe pedalenlijn, bestaande uit vijf compacte TonePrint pedalen en twee analoge overdrives, de Dark Matter distortion .....meer »»

Bintangs vieren 50-jarig bestaan

‘Fifty-Fifty’ boek, cd, dvd, lp & concert

Op 26 februari 2011 vindt in Paradiso in Amsterdam een Bintangs-happening plaats. Op deze avond worden het jubileumboek (met live-cd) ‘Fifty-Fifty’, een nieuwe live-cd/dvd en 10” live-lp gepresenteerd.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken