Richard Hallebeek - Gitarist van het jaar Benelux - Gitarist Poll Awards 2021

Richard Hallebeek - Gitarist van het jaar Benelux - Gitarist Poll Awards 2021

Uitslag van de Gitarist Poll - Bijna 4000 lezers van Gitarist hebben gestemd

Richard Hallebeek is door de lezers van Gitarist gekozen tot Gitarist van het jaar! Bijna 4000 lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl hebben gestemd in de verkiezingen voor de Gitarist P.....meer »»

Gallien Krueger 800RB Plugin

Virtuele GK door Brainworx

De Gallien Krueger 800RB is misschien niet de allerbekendste basversterker, maar wat ons betreft staat hij in de Top 10 van basversterkers, met onder meer de Acoustic 360, Marshall Super Bass en de Am.....meer »»

The Lyrics: 1956 to the Present

Boek met teksten van McCartney

Een autobiografie schrijven lukt hem niet, maar de songs blijven komen. En misschien zeggen die wel net zoveel over Paul McCartney? Zijn teksten komen nu dan ook uit in boekvorm......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 360

In Gitarist 360, maart 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnive.....meer »»

Riff van de maand: Led Zeppelin - Black Dog

Audio bij de workshop in Gitarist 360

In Gitarist 360, maart 2021, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Deze massieve riff is afkomstig van het album ‘Led Zeppelin IV’ uit 1971. Gitarist Jimmy Page en bassist John Paul Jones sp.....meer »»

Jamtrack: shuffle-blues

Audio bij de workshop in Gitarist 360

In Gitarist 360, maart 2021 vind je de toonladders, akkoorddiagrammen en akkoordenschema bij deze workshop. Speel mee met deze authentieke swingfeelblues jamtrack en klink als een legende uit Chicago......meer »»

Isaac Delayhaye en de totstandkoming van het nieuwe Epica album

Studiovlog, video's en extra's bij het interview in Gitarist 360, maart 2021

Met hun drukke wereldwijde tourschema’s en tot in de puntjes verzorgde albums is de symfonische metalband Epica uitgegroeid tot een van de hardst werkende bands van de Benelux. Voor hun achtste stud.....meer »»

George Kooymans - Pop/rockgitarist van het jaar Benelux - Gitarist Poll Awards 2021

Uitslag van de Gitarist Poll - Bijna 4000 lezers van Gitarist hebben gestemd

Bijna 4000 lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl hebben gestemd in de verkiezingen voor de Gitarist Poll Awards 2020! Tussen 10 en 25 februari maken we de uitslagen bekend van deze 11de edi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken