Try-outen bij Q-Factory in Amsterdam - meld je aan

Try-outen bij Q-Factory in Amsterdam - meld je aan

KEY TO Q = Zaal + techniek + Keymusic goodies

Meters maken is voor muzikanten lastig in tijden van covid. Daar gaat Q-Factory nu in samenwerking met Keymusic bij helpen met het initiatief KEY TO Q......meer »»

Silver Snark all-instrument clip-on tuner

Populair stemapparaat nu nog preciezer en robuuster

In 2010 kwam de Snark clip-on tuner op markt, die onmiddellijk een nieuwe industriestandaard zette. Met tot nu toe meer dan 25.000.000 verkochte exemplaren is het de best verkopende clip-on tuner ter .....meer »»

Productnieuws 2021: Zoom

G6 multi-effects processor

Vorig jaar introduceerde Zoom de G11, een grote vloerprocessor die de concurrentie aanging met bijvoorbeeld de Boss GT-1000. Met de nieuwe G6 presenteert Zoom een compactere versie die er ook nog eens.....meer »»

Uitslag 30 jaar Gitarist - 30 Giveaways

Gitaren, versterkers, effecten, en nog veel meer: dit zijn de winnaars!

Eind december bestond Gitarist 30 jaar. En omdat je maar één keer 30 wordt pakten we in het kerstnummer (358) groot uit. Lezers en bezoekers van Gitarist.nl konden meedingen naar maar liefst 30 prij.....meer »»

StageCoach Sessions videoserie: akoestische gitaar in jazz met Reinier Voet

Workshop en interviews bij het artikel in Gitarist 359

In de negende aflevering van StageCoach Sessions staat Reinier Voet centraal, als onderdeel van de Het Akoestische Nummer van Gitarist (359, februari 2021). Reinier Voet belicht de akoestische gitaar .....meer »»

Het akoestische nummer: 20 akkoorden die je moet kennen

Audio bij de workshop in Gitarist 359

Als er één ding is dat je zelfgeschreven songs naar een hoger niveau tilt, dan is het wel kennis van akkoorden. In Gitarist 359, februari 2021, Het akoestische nummer, vind je de noten, tabs en akko.....meer »»

Het akoestische nummer: speel als de meesters

Audio bij de workshop in Gitarist 359

In Gitarist 359, februari 2021 vind je de noten en tabs bij de workshop Speel als de meesters. Klink authentieker en word creatiever met behulp van de muzikale ideeën van de allerbeste akoestische gi.....meer »»

Het akoestische nummer: akoestische favorieten van Mark Knopfler tot Johnny Cash

Video en audio bij de workshop in Gitarist 359

Van kampvuurklassiekers tot meer geavanceerd fingerstyle-werk: breid je repertoire uit met tips & tricks voor onze favoriete akoestische nummers. In dit webartikel vind je de uitleg op video van drie .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken