Release van de Week: Goat Girl - On All Fours

Release van de Week: Goat Girl - On All Fours

Vandaag verschenen - 29 januari 2021

Goat Girl is een kwartet uit Londen met niet alleen een geweldige naam. Drie jaar na het debuut - een album met rocksongs met soms zelfs een vleugje Americana - is er nu een heel ander, wederom heerli.....meer »»

Productnieuws 2021: Boss

Nieuwe pedalboards en tuner

De nieuwe OC-05 en RC-500 op de hielen volgend, presenteert Boss drie nieuwe pedalboards en twee nieuwe clip-on tuners......meer »»

Productnieuws 2021: Gator Frameworks

Deluxe Closet Hanger

Soms komen merken met iets waarvan je niet dacht dat je het nodig had en soms heb je dat ook niet. Dit nieuwe product van Gator bracht op deze regenachtige dag in ieder geval een glimlach op ons gezic.....meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 359

De PRS SE P20E klinkt veel duurder dan hij is. Is kleiner dan toch beter?

De test van de PRS SE P20E uit Gitarist 359, februari 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Riff van de maand: AC/DC - Shot In The Dark

Video bij de workshop in Gitarist 359

In Gitarist 359, februari 2021, vind je de akkoorddiagrammen bij deze workshop. 45 jaar na hun debuut keerde AC/DC in november terug met hun 17e album, ‘Power Up’, waarvan Shot In The Dark de eers.....meer »»

Productnieuws 2021: Taylor

Twee nieuwe GT's en een charity actie

Taylor Guitars introduceerde afgelopen oktober de Grand Theater met zijn nieuwe compacte bodyvorm. Nu zien we dit jonge model terugkomen in twee duurdere varianten......meer »»

Productnieuws 2021: Universal Audio

Voor het eerst drie effectpedalen van UA

Studiogigant Universal Audio brengt voor het eerst drie gitaarpedalen uit: de Golden Reverberator, Starlight Echo Station en Astra Modulation Machine......meer »»

za 30-1 Open Dag - online - Popafdeling Conservatorium van Amsterdam en AEMA

Wil je naar het conservatorium? Oriënteer je op de Open Dag

Aanstaande zaterdag, 30 januari 2021, van 11.00-16.00 uur houden de Popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy van het Conservatorium van Amsterdam hun jaarlijkse Open Dag. De locatie: de we.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken