Productnieuws 2021: Universal Audio

Productnieuws 2021: Universal Audio

Voor het eerst drie effectpedalen van UA

Studiogigant Universal Audio brengt voor het eerst drie gitaarpedalen uit: de Golden Reverberator, Starlight Echo Station en Astra Modulation Machine......meer »»

za 30-1 Open Dag - online - Popafdeling Conservatorium van Amsterdam en AEMA

Wil je naar het conservatorium? Oriƫnteer je op de Open Dag

Aanstaande zaterdag, 30 januari 2021, van 11.00-16.00 uur houden de Popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy van het Conservatorium van Amsterdam hun jaarlijkse Open Dag. De locatie: de we.....meer »»

Jimmy Page over Led Zeppelin III en The Anthology

65 jaar gitarist, het boek en 50 jaar na III

Jimmy Page is op 9 januari 76 jaar geworden. Hij speelt inmiddels 65 (!) jaar gitaar, en het was in november 50 jaar geleden dat Led Zeppelin III uitkwam. Vorig jaar presenteerde hij zijn lijvige Anth.....meer »»

Productnieuws 2021: Radial

Slimme producten voor gitaristen en bassisten

Voor DI's, reamp-kastjes en versterkersplitters is Radial al jaren de eerste keuze van live-engineers en studio's. Op de virtuele NAMM van 2021 komt het merk met enkele nieuwe producten......meer »»

Productnieuws 2021: Gibson

Eindelijk een prachtige nonrev Thunderbird

Gibson basfans riepen er al jaren om: een heruitgave van de Non Reverse Thunderbird. En toen Gibson er enkele jaren geleden mee kwam, waren we nog niet blij. Door de zwarte hardware en elementen kwam .....meer »»

Productnieuws 2021: Rickenbacker

Een vernieuwde gitaar en een nieuwe bas

Rickenbacker is een merk dat niet vaak met nieuws komt, maar toch weten ze ons de laatste jaren aardig te verrassen. Denk op basgebied aan de Al Cisneros Signature, met de twee grote elementen. En nu .....meer »»

Productnieuws 2021: Walrus Audio

Mako Series: R1

Walrus Audio verrast ons weer met een veelzijdig pedaal. De R1 is een stereo reverb met vele coole opties......meer »»

Productnieuws 2021: Way Huge

Maffe geluiden met de Atreides

Way Huge werd in 1987 opgericht door Jeorge Tripps en tegenwoordig zou je het kunnen zien als het boetiekbroertje - of gekke broertje? - van Dunlop MXR. Met de Atreides is er weer een spannend pedaal .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken