Cory Wong en het Metropole Orkest

Cory Wong en het Metropole Orkest

Slaggitaar is leidend

Funklegende James Brown noemde zichzelf ‘the hardest working man in show business’. In 2020 gaat die titel naar Cory Wong, de moderne funkmeester die tot nu toe al acht (!) albums uitbracht dit ja.....meer »»

Een jaaroverzicht met Taylor Guitars

Voor Taylor was 2020 in meerdere opzichten een besproken jaar  

Taylor Guitars, opgericht in 1974 door Bob Taylor en Kurt Listug, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste akoestische gitaarmerken. De heren Taylor en Listug staan nog altijd aan h.....meer »»

Riff van de maand: Iron Maiden - Run To The Hills

Audio bij de workshop in Gitarist 357

In Gitarist 357, december 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Dit legendarische intro ken je van Maidens heavymetalklassieker uit 1982, ‘The Number Of The Beast’. .....meer »»

Ableton presenteert een fundamentele update van Live met versie 11

Op de redactie bekeken we de nieuwe features van Live 11

Live 10 van Ableton kwam februari 2018 op de markt, dus het lag in de lijn der verwachtingen dat er al snel weer een major update aan zou komen. En inderdaad! In deze preview kunnen we van Live 11 alv.....meer »»

JHS Pedals gaat budget met 3-serie

Eenvoudig boetiek

Met de 3 Serie brengt JHS Pedals, het boetiekmerk uit Kansas, USA, maar liefst zeven betaalbare effectpedalen uit......meer »»

Release van de Week: Elvis Costello - Hey Clockface

Vandaag verschenen - 30 november 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week: een album dat die week verschijnt en dat ons in het bijzonder opvalt. Deze week kiezen we voor Elvis Costello... ...en niet voor niets......meer »»

PRS Pauls 85

De laatste 35th Anniversary gitaar

Stel je bent Paul Reed Smith en je viert dit jaar dat je al vijfendertig jaar (sinds 1985) succesvol kwaliteitsgitaren maakt. Dan komt er een partij bijzonder mooi getekend esdoorn voorbij, genoeg voo.....meer »»

Godin Multiac Grand Concert Deluxe voor flamenco- en percussieve spelers

Hybride nylonsnarig cutawaymodel met speciaal gevoicete LR Baggs preamp

Godin Guitars heeft het nieuwste model in hun innovatieve Multiac-serie gelanceerd: de Grand Concert Deluxe. Het is een nylonsnarige elektro-akoestische gitaar met een geheel nieuwe voorversterker, on.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken