D-Addario Auto Lock gitaarstraps

D-Addario Auto Lock gitaarstraps

Klemt automatisch vast aan de draagbandknop van je gitaar

De Auto Lock Guitar Strap van D'Addario is een gitaarband met straplock. De lock werkt met een veer en klemt automatisch vast aan de draagbandknop en laat niet meer los - tenzij je dat wilt natuurlijk.....meer »»

Taylor presenteert de Grand Theater - de koffer met cijferslot gaat open, 1 oktober 2020!

Kleinste 'grote' Taylor

Taylor Guitars presenteerde zijn nieuwe Grand Theater model wereldwijd tijdens een online live-event. Deelnemers hadden de gitaar vooraf ontvangen in een koffer met cijferslot......meer »»

Boss brengt nieuw Octave pedaal uit

OC-5, meest veelzijdige octaver tot nu toe

De nieuwe Boss OC-5 Octave verenigt de functies van de klassieke OC-2 en de modernere OC-3 en voegt enkele nieuwe functies toe......meer »»

Release van de week: Ayreon - Transitus

Vandaag verschenen - 25 september 2020

Arjen Lucassen pakt weer eens uit. Transitus is een nieuw groots Ayreon project, waarover hij ons vertelt: “Mijn droom is om een film te maken. Gewoonlijk begin ik altijd met de muziek, maar dit kee.....meer »»

Droom weg met de Strymon NightSky

Meest experimentele Strymon reverb tot nu toe

Na de blueSky, Flint en BigSky, is de NightSky de vierde reverb van Strymon. en dit keer gaat het om een experimentele reverb met synthesizer-mogelijkheden. Alles is direct met regelaars in te stellen.....meer »»

Release van de week: Flying Colors - Third Stage: Live in Londen

Vandaag verschenen - 18 september 2020

Als je dit kaliber van supergroep-muzikanten combineert - gitarist Steve Morse (Deep Purple, Dixie Dregs, ex-Kansas), drummer Mike Portnoy (The Winery Dogs, ex-Dream Theater, Transatlantic), keyboardi.....meer »»

Krijg een D-Addario Auto Lock gitaarstrap cadeau bij een jaarabonnement Gitarist

Klemt automatisch vast aan de draagbandknop van je gitaar

Nog geen abonnee van Gitarist? Grijp dan nu je kans het komend jaar Gitarist in de bus te krijgen, met als welkomstcadeau een innovatieve D'Addario Auto Lock gitaarband! .....meer »»

Riff van de maand: Velvet Revolver - Slither

Video bij de workshop in Gitarist 355

In Gitarist 355, oktober 2020, vind je de akkoorddiagrammen bij deze workshop. Dankzij de rauwe Les Paul/Marshall-sounds van gitarist Slash heeft deze track ook nu nog niets aan kracht ingeboet......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken