Dir En Grey-gitarist Kaoru met band naar Eindhoven

Dir En Grey-gitarist Kaoru met band naar Eindhoven

Japanse rock- en metalhelden naar Europa met ‘concertvriendelijker’ album

In thuisland Japan is Dir En Grey razend populair, maar ook in het westen gooit hun hoogst onvoorspelbare melange van extreme progressieve metal en experimentele rock hoge ogen. Ondanks de voornamelij.....meer »»

Verslag ritmesectieclinic Triggerfinger's Paul van Bruystegem en Mario Goossens

Clinic bas & drums op Muzikantendag on Tour in Apeldoorn slaat aan

Op zaterdag 9 mei organiseerden Slagwerkkrant en De Bassist, in samenwerking met Gitarist en Musicmaker, een clinic met de ritmesectie van Triggerfinger, Mario Goossens en Paul van Bruystegem, tijdens.....meer »»

Ibanez Artwood Vintage akoestische gitaren

Terug naar de basis

Met de vorig jaar geďntroduceerde Artwood Vintage serie keerde Ibanez terug naar de jaren waarin de akoestische gitaar populair werd. De serie begon met drie modellen, een 12 fret Dreadnought, een sun.....meer »»

Exclusief! Voorproefje nieuw album Neal Schon

Track El Matador van instrumentale dubbel-cd Vortex

22 juni brengt de legendarische Journey-gitarist Neal Schon het album Vortex uit. Speciaal voor de sitebezoekers van Gitarist geeft Mascot Records nu al de Spaans-getinte leadtrack El Matador vrij, di.....meer »»

Gitaarspelen in Frankrijk

Zomervakantiecursussen gitaar bij Muziekindevakantie.nl

Muziekindevakantie.nl organiseert deze zomer in drie verschillende weken drie cursusweken waarin je naar hartelust gitaar kunt spelen. Op een prachtig kasteel in de natuur bij Châtellerault kun je er .....meer »»

Max Guitar neemt Casa Benelly over

Gitaarspeciaalzaak breidt uit in Den Haag en Almere

Gitaarspeciaalzaak Max Guitar uit Den Haag is flink aan het uitbreiden. De winkel in Den Haag gaat binnenkort verhuizen naar een groter pand en eigenaar Robbert van der Ende kondigt aan dat hij het fa.....meer »»

Roland Blues Cube serie uitgebreid

Artist 212 model

Roland heeft op de NAMM show en op de Musikmesse nieuwe Blues Cubes producten gelanceerd. Op hun site hebben ze een uitgebreide toelichting op de Blues Cube serie gegeven. .....meer »»

Nieuwe Epiphone Les Paul Standards in frisse kleuren

En met de specs zoals we die graag zien

Epiphone heeft zijn Les Paul Standard model uitgebracht in drie frisse kleuren, van een klassieke Goldtop, tot het moderne en geliefde Pelham Blue......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken