Video's bij de tests in Gitarist 281 en 279

Video's bij de tests in Gitarist 281 en 279

Fender, Yamaha

De test van de Fender 60th Anniversary Classic Player 50s Stratocaster uit Gitarist 281, augustus 2014 en de Yamaha LL16D ARE, LS16M ARE & LJ6 ARE uit Gitarist 279, juni 2014 hebben we op video vastge.....meer »»

Indian Askin

Video's bij het interview in Gitarist 281

Reikhalzend wordt door menigeen uitgekeken naar het debuutalbum van het Amsterdamse Indian Askin, dat naar verwachting in oktober zal verschijnen. In Gitarist 281, augustus 2014 vragen we spil van de .....meer »»

Rusty Roots

Audio bij het interview in Gitarist 281

Voor hun vierde album ‘Your Host’ werkte Rusty Roots samen met Triggerfinger-drummer Mario Goossens. Met hem is de band op zoek geweest naar een nieuw geluid voor de rootsy bluesrock van het Vlaamse k.....meer »»

Robert Cray - ‘In My Soul’

Beluister het album van Op de Plaat in Gitarist 278

‘s Werelds aangenaamste bluesman komt na twee jaar met een nieuw album. In Gitarist 278, mei 2014 vertelt Robert Cray over de totstandkoming van ‘In My Soul’: "We wilden heel graag zo’n geluid als op .....meer »»

In de loop: modern akoestisch

Audio bij de workshop in Gitarist 281, augustus 2014

Een looperpedaal is een populaire aanvulling op het arsenaal dat de moderne akoestische gitarist tot zijn beschikking heeft. De mogelijkheid om partijen te stapelen maakt het leren van complexe stukke.....meer »»

Basnoten Gitarist 281 - workshop

Fusion deel 1 - Miles Davis

In Gitarist 281, augustus 2014, vind je de noten en tabs bij deze workshop. In de eerste aflevering van een serie over fusion kijken we naar de bas van Dave Holland bij de grondlegger van het genre, j.....meer »»

Thin Lizzy: Gorham & Sykes

Audio bij de workshop in Gitarist 281, augustus 2014

Weinig bands zijn meer classic rock dan Thin Lizzy. In Gitarist 281, augustus 2014 kijken we in een workshop naar de unieke stijl van een van de latere formaties, met Scott Gorham en John Sykes op git.....meer »»

Eric Clapton & Friends - The Breeze

Album met muziek van JJ Cale

Op 29 juli komt het album The Breeze - An appreciation of JJ Cale uit van Eric Clapton & Friends. Onder die vrienden vinden we onder meer Mark Knopfler, John Mayer, Willie Nelson en Derek Trucks......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken