De Steve Vai Masterclass - interview!

De Steve Vai Masterclass - interview!

Bestel nu tickets voor de masterclass in TivoliVredenburg, za 10 mei

In Gitarist 277 (maart 2014) en elders op deze site kondigden we hem al aan, de Steve Vai Masterclass. Op 10 mei organiseren we die samen met Ibanez in TivoliVredenburg Utrecht. We hebben nog een paar.....meer »»

Fender Custom Shop introduceert Artisan en Master Design series

Gelimiteerde oplages van bijzondere instrumenten

Met de nieuwe Artisan en Master Design series brengt Fenders Custom Shop twee heel verschillende types gitaren uit. Oké, het zijn allemaal Stratocasters, maar waar de een de grenzen opzoekt met bijzon.....meer »»

Open dag Rikkers Gitaarbouw

Groningse gitaarbouwer viert 30-jarig jubileum

Op zaterdag 12 april 2014 houdt Rikkers Gitaarbouw een open dag. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn muzikanten en muziekliefhebbers welkom in het bas- en gitaaratelier aan de Rijksweg 13 in Groningen......meer »»

Vanavond laat in het Gitarist-uur op Radio 6

Elke maandag bij Mijke & Co Live! van 12 uur 's nachts tot 1.00 uur

Van 12 tot 1 vannacht kun je op Radio 6 een uur lang luisteren naar 'gitaar' tijdens Mijke & Co Live. Elke maandag is Gitarist te gast bij dit programma, met gitaarmuziek in de breedte en interviews d.....meer »»

Shoulders Of Giants wint Camden Rocks Competition

Vertegenwoordigers van de Rockacademie krijgen pluim van Ace

Progressive rockband Shoulders Of Giants is uitgeroepen tot winnaar van de Camden Rocks Competition. Dat betekent dat de band mag optreden tijdens het Camden Rocks Festival op 31 mei in Londen en wel .....meer »»

GoPro komt met camera voor muzikanten

Totaalpakket voor het maken van clips

GoPro ken je misschien van spectaculaire sportieve filmpjes. Of het nu gaat om bergbeklimmen, vliegen, surfen, skaten of duiken, met een GoPro camera kan je er een filmpje van maken. Nu komt het merk .....meer »»

Steve Vai Masterclass in TivoliVredenburg za 10 mei

‘A Saturday afternoon with the guitar legend’

Ze zijn inmiddels legendarisch, de masterclasses van Steve Vai. Gitarist brengt samen met Ibanez deze übershredder voor een masterclass naar het gloednieuwe TivoliVredenburg, zaterdagmiddag 10 mei. Je.....meer »»

Vintage Veenendaal

Voorjaarseditie gitaarbeurs goed bezocht

Zaterdag 29 maart begon de lente pas echt goed. Niet alleen door het zonnige weer, maar ook door de voorjaarseditie van de Vintage Guitar Show Veenendaal, die al bijna een kwarteeuw gitaarliefhebbers .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken