Onze videorepo over de nieuwste gitaren en effecten van Ibanez

Onze videorepo over de nieuwste gitaren en effecten van Ibanez

Steven Faber presenteert Ibanez Productnieuws 2024: akoestische gitaren, elektrische gitaren en effecten

Hoshino Europe lanceert vandaag 10 januari een flinke reeks nieuwe Ibanez modellen. Wij konden ze in december al bekijken in de Hoshino showroom in Mijdrecht. We maakten er een videoreportage van en S.....meer »»

Test van de Fender Audio bluetooth-speakers

En win de Fender Audio Newport 2 in de Gitarist Giveaway actie!

Fender Audio wordt sinds kort gedistribueerd door Voerman Amersfoort. Ze hebben drie bijzonder vormgegeven bluetooth-speakers in hun gamma, waarvan we er eentje mogen weggeven, de Newport 2, zie foto .....meer »»

NAMM 2024: MXR lanceert de Joshua Ambient Echo

Soundscapes die je voorheen alleen uit een grote rackprocessor kon halen

De Joshua Tree, en meer dan dat, in een pedaaltje. De sound van ambient soundscapes in de gloednieuwe Joshua Ambient Echo van MXR; sounds die je voorheen alleen uit een grote rackprocessor kon halen, .....meer »»

Het kerstnummer van Gitarist is uit!

Vandaag in de winkel en gisteren, vandaag of morgen bij de abonnees in de bus

Als de post een beetje z'n best doet hebben de abonnees de nieuwe editie Gitarist inmiddels in de bus. De eerste van de nieuwe jaargang, ons 34e alweer!, nummer 394. Zie hieronder de highlights uit de.....meer »»

Subterranean Street Society in Aquarium Sessions videoserie

Drie live video's en een interview

Subterranean Street Society komt 8 maart 2024 uit met hun vijfde album, Bleep, en terwijl het trio bij ons te gast was in onze Aquarium Sessions, zat het midden in de Popronde en de Amsterdamse Poppri.....meer »»

Emily Wolfe: meer gitaar, meer woede!

De video's bij het interview in Gitarist

Op haar krachtige en emotioneel geladen nieuwe album 'The Blowback' creëert Emily Wolfe wilde klanken met soms vreemde spullen en speelt ze met meer agressie dan ooit. Haar mantra: “Ik ga er keihar.....meer »»

De griezelige virtuositeit van Roy Marchbank

Video's bij het interview in Gitarist

Net als je denkt dat je alles gezien hebt en dat de grenzen van wat fysiek en technisch haalbaar is op de gitaar wel zijn bereikt, is daar plotseling Roy Marchbank, een Schotse wereldmuziek- en fusion.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 394, januari 2024

In Gitarist 394, januari 2024 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsni.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken