Mike Stern naar Nederland

Mike Stern naar Nederland

Met: Dave Weckl, Richard Bona en Bob Malach in de Boerderij

De Amerikaanse jazzgitarist Mike Stern treedt 11 mei as. op in De Boerderij in Zoetermeer en 19 mei in de Melkweg in Amsterdam. Zijn band bestaat verder uit Richard Bona op bas en zang, Dave Weckl op .....meer »»

Winnaars Muziekscriptie Prijs 2009 bekend

Plan voor professioneel archief voor poppodium Paradiso

Berit Soolsma en Marije van Veen, studenten van de Reinwardt Academie in Amsterdam hebben de MCN Muziekscriptie Prijs 2009 gewonnen. Ze schreven een beleidsplan voor een professioneel archief voor pop.....meer »»

Tommy Emmanuel in april naar Nederland

Voorprogramma: ukelelespeler Jake Shimabukuro

De Australische akoestische stergitarist Tommy Emmanuel komt in april weer voor drie optredens naar Nederland. Het voorprogramma wordt verzorgd door de virtuoze ukelelespeler Jake Shimabukuro van Hawa.....meer »»

Akoestische gitaarclinic in Zuid-Frankrijk

Met Harry Sacksioni en Eric Vaarzon Morel

Gitaarschool Peter van Elswijk organiseert voor het tweede jaar in successie een akoestische gitaarclinic in het Zuid-Franse La Roque sur Cèze, in samenwerking met Harry Sacksioni en Eric Vaarzon More.....meer »»

Julian Sas 2e Paasdag bij Muziekmetropool Culemborg

Paasshow met live-demonstraties en kortingsacties

Pasen is in aantocht en dat betekent voor veel winkels dat ze de acties uit de kast gaan trekken. Dat doet Muziekmetropool uit Culemborg ook. Ze gaan Tweede Paasdag open en organiseren een dag vol met.....meer »»

James Burton naar Europa

Gitaarlegende tourt met Nederlandse band

Gitaarlegende James Burton gaat dit voorjaar samen met de Brabantse band Mufkin Tass op tournee in Europa. Het is de eerste keer dat Amerikaan Burton zich door een Nederlandse band laat begeleiden......meer »»

Win voorprogramma Andy McKee

Gitaarvirtuoos in mei naar Nederland

Speel jij straks in het voorprogramma van Andy McKee? Na het succes van de concerten in mei 2008 komt de Amerikaanse steelstringgitarist in mei 2010 namelijk opnieuw voor drie optredens naar Nederland.....meer »»

You Rock Guitar

Nieuwe gamegitaar

Alweer een gamegitaar? Ja, maar deze keer is het echt iets anders, want de You Rock Guitar kan ook echt bespeeld worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door midi en de drie standen waarin hij kan werken: .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken