Ukelele-album en live-dvd Eddie Vedder

Ukelele-album en live-dvd Eddie Vedder

Tweede soloplaat van Pearl Jam-frontman

Eddie Vedder heeft zijn tweede soloplaat aangekondigd, die op 31 mei a.s. verschijnt. De Pearl Jam-frontman speelde alle nummers in met een ukulele, vandaar dat het album de vanzelfsprekende titel ‘Uk.....meer »»

3FM Awards 2011 - de winnaars

Go Back To The Zoo beste band

Het heeft je bijna niet kunnen ontgaan: op radio, TV én internet was de uitreiking van de 3FM Awards 2011 op donderdag 14 april live te volgen. Meetwitteren kon natuurlijk ook op #3fmawards en #3fm. B.....meer »»

Stemming Duiveltjes geopend

Muzikanten kiezen beste gitarist en bassist

Wie zijn de beste gitarist en bassist van Nederland? Collega-muzikanten kunnen tot 27 april hun stem uitbrengen op hun favoriete genomineerde artiesten voor de Duiveltjes 2011......meer »»

Nieuwe supergroep Tony Iommi

WhoCares haalt geld op voor muziekschool Armenië

Gitarist Tony Iommi (Black Sabbath) en zanger Ian Gillan (Deep Purple) zijn wederom een samenwerking aangegaan. Supergroep WhoCares heeft twee nummers opgenomen voor een goed doel: de wederopbouw van .....meer »»

Documentaire Foo Fighters eenmalig vertoond

Film over rockband alleen te zien op donderdag 7 april

De documentaire 'Foo Fighters Back And Forth', over de inmiddels alweer zestienjarige carrière van de Amerikaanse rockband onder leiding van zanger-gitarist Dave Grohl, wordt op donderdag 7 april eenm.....meer »»

Hans Liberg zoekt contrabassist

Voor theatershow 'Ick Hans Liberg' - seizoen 2011/2012

Emmy Award-winnaar Hans Liberg tourt sinds 1983 in binnen- en buitenland. Voor zijn nieuwe theatershow 'Ick Hans Liberg' - seizoen 2011/2012 zoekt Liberg een jonge en ongebonden jazz contrabassist......meer »»

Debuutplaat The Deaf

Spike brengt album uit met garagerockband

Spike brengt met zijn garagerockband The Deaf het debuutalbum 'Toot Whistle Plunk Boom!' uit. Op vrijdag 8 april wordt de plaat gepresenteerd tijdens een uitverkocht optreden in het Paard van Troje in.....meer »»

Gary Moore-documentaire

White Knuckles And Blue Moods

In Gitarist 241, april 2011, vind je een uitgebreid eerbetoon aan Gary Moore ‘In zijn eigen woorden’. De bluesrocker heeft nog maar net zijn laatste noten gespeeld, of er is al een trailer verschenen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken