NAMM 2024: Multi-effect en zelfbouwfuzz van Jack White’s Third Man Hardware

NAMM 2024: Multi-effect en zelfbouwfuzz van Jack White’s Third Man Hardware

Coole pedalen die ook voor de beginnende gitarist betaalbaar zijn

Donner Music en Jack White ontwikkelden samen het minder dan 100 dollar kostende Triple Threat multi-effectpedaal, dat distortion, echo en phaser combineert. Tegelijk brengt White’s bedrijf Third Ma.....meer »»

NAMM 2024: Yamaha lanceert nieuwe generatie Pacifica’s

Reflectone pickups en veel schakelmogelijkheden zorgen voor een ruim palet aan kwaliteitsgeluiden

NAMM 2024: Yamaha heeft zijn Pacifica-lijn gitaren uitgebreid met twee Professional- en twee Standard Plus-modellen. Ze hebben features waardoor de Pacifica niet langer de naam van uitsluitend instapm.....meer »»

NAMM 2024: Gamechanger Audio presenteert Mod serie effecten

Chorus, delay en reverb

Gamechanger Audio weet elk bestaand effect opnieuw uit te vinden met nieuwe klanken en functies. Zo ook de op NAMM gepresenteerde Mod serie, bestaande uit een chorus, delay en reverb die reageert op j.....meer »»

NAMM 2024: Fulltone is terug

Iconische OCD drivepedaal is weer leverbaar

Goed nieuws voor alle pedaalenthousiasten die al tijden de tweedehandssites afstropen op zoek naar het Fulltone OCD drivepedaal: het pedaal wordt opnieuw gemaakt door de effectbouwer uit Californië i.....meer »»

NAMM 2024: DAngelico archtops en flattops

Excel EXL-1, Excel Style B en Premier Tammany, Gramercy en Fulton

D'Angelico presenteert in de betaalbare Premier serie drie nieuwe akoestische gitaren en brengt tegelijk twee archtops uit naar klassieke ontwerpen van John D'Angelico......meer »»

NAMM 2024: Martin GPCE Inception Maple & Remastered X Series

Duurzaam model met innovatieve bracing en een upgrade voor Martins budgetlijn

Het bijna tweehonderd jaar oude Martin is trots op zijn legacy, maar blijft niet in het verleden hangen. Met de presentatie op de NAMM van de GPCE Inception Maple en Remastered X Series toont het bedr.....meer »»

NAMM 2024: Palmer Supreme Soaker

Loadbox, attenuator en speakersimulator in één

De Supreme Soaker is bedoeld voor alle liefhebbers van analoge buizenversterkers die niet zonder het authentieke geluid en het onvergelijkbare speelgevoel willen, zelfs bij lage volumes. .....meer »»

NAMM 2024: Vox

Retro-futuristische gitaar, amPlug koptelefoonamps, de originele wahpedalen, nieuwe Hand-Wired AC-modellen, innovatieve ukelele en meer

Vox toont veel nieuwe gear op de NAMM. Zo is er een ‘retro-futuristische’ gitaar met ingebouwde speaker, een update van de populaire amPlug-serie, replica's van de eerste wahpedalen en een innovat.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken