Lâg Guitars presenteert de BlueWave-serie akoestische gitaren

Lâg Guitars presenteert de BlueWave-serie akoestische gitaren

Nieuwe Smart Guitar-modellen in de Smart Lâg-serie.

Na de release van de eerste Smart Guitar presenteert Lâg nu de nieuwe BlueWave-serie. Lâg maakt de Smart Guitar toegankelijker, zowel qua kosten als qua gebruik. De serie bestaat uit twee BlueWave 1.....meer »»

De gitaarbouwers op Amsterdam Guitar Heaven, vandaag, zaterdag 25 november

8 luthiers exposeren op de Gearshow Gitaar & Bas

Op de gitaarbeurs van Amsterdam Guitar Heaven zijn meer dan 70 merken gitaren, bassen, amps, effecten en accessoires aanwezig. De bijzondere gitaren en bassen van maar liefst acht gitaarbouwers zullen.....meer »»

Palmer PWT 12: Powersupply met USB

Veelzijdige powersupply met mogelijkheid tot uitbreiding

Palmer heeft verschillende powersupply's voor pedalen en pedalboards. De PWT 12 IEC is het vlaggenschip met de meeste mogelijkheden......meer »»

Koop een Taylor en krijg een gratis Baby Taylor of een GS Mini! *

GET ONE / GIFT ONE HOLIDAY EVENT

Koop een American Dream gitaar uit de 200, 300 of 400 serie en krijg een gratis Baby Taylor BT1! Of koop een 500 Serie of hoger en krijg een gratis GS Mini Sapele!.....meer »»

Taylor Beacon: multifunctionele clip-on tuner

Tuner, metronoom, timer en lamp

Taylor brengt een clip-on tuner uit die zich onderscheidt door de vele functies. De Beacon is daarmee een handige multitool voor optredende gitaristen......meer »»

De Opus van Two Notes geeft je versterker- en kabinetsimulaties

Als DI of voor op je pealboard

De nieuwe Opus van Two Notes Engineering kan je zien als de volgende stap na de C.A.B. M+. Had deze de sound van één cleane versterker die je kon combineren met verschillende kabinetten, de nieuwe O.....meer »»

D'Addario NYXL: sterk als de Brooklyn Bridge

Vernieuwende elektrische gitaarsnaren blijven populair

D'Addario’s NYXL snaren behoren tot de best verkopende series van het merk. En dat is niet zo gek, want deze elektrische gitaarsnaren hebben zo’n beetje alles wat je als elektrische gitarist wilt:.....meer »»

Cordial presenteert de elements-serie kabels

Kabels zijn essentieel voor elke muzikant. Cordial wil voor wie een krap budget heeft toch kwalitatief goede kabels leveren. Daartoe hebben ze de elements-serie gelanceerd.   .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken