Abasi's distortion

Abasi's distortion

Twee karakters

Animals As Leaders-gitarist Tosin Abasi presenteerde afgelopen NAMM Show zijn gitaarmerk Abasi. Nu heeft zijn eerste pedaal uitgebracht, een distortion met de naam Pathos......meer »»

Nieuwe pedalen van Jim Dunlop

Way Huge Purple Platypus Octidrive MkII en MXR Mini Iso-Brick

Uit de stal van Jim Dunlop komen een nieuw overdrivepedaal van Way Huge en een opvallende voeding voor pedalboards van MXR. .....meer »»

Zoom Q2n-4K

Camera voor muzikanten

Lifestream, Facebook- of YouTubevideo? Je maakt 't met de nieuwe Zoom Q2n-4K......meer »»

MXR M280 Vintage Bass Octave

Octaver in kleiner jasje

Met de Vintage Bass Octave lanceert Dunlop/MXR een pedaal dat een compactere versie van de M288 Bass Octave Deluxe lijkt. Maar schijn bedriegt.
.....meer »»

Boss Nextone amps

Nieuwe combo's met schakelbare buisrespons en ingebouwde effecten

Boss heeft zijn serie gitaarversterkers uitgebreid met de Nextone Artist en Nextone Stage, twee podiumcombo's die "next-generation klankdiversiteit" bieden, aldus het Japanse bedrijf......meer »»

James Neligan's Bessie serie

Gemaakt voor op het podium

James Neligan biedt met de gitaren uit de Bessie serie betaalbare instrumenten die zijn gemaakt en uitgerust voor podiumgebruik......meer »»

PRS presenteert 2019 modellen

Nieuwe versie van Paul's Guitar

PRS noemt het de eerste ronde van nieuwe 2019 modellen die nu zijn gepresenteerd, dus we kunnen nog meer verwachten, maar we kunnen ons al verheugen op de nieuwe versie van Paul's Guitar, een CE 24 Se.....meer »»

Ashdown Tone Pocket

Handig voor thuis, podium en studio

Met de Tone Pocket levert de Britse basversterkerfabrikant Ashdown een handig apparaatje waar je veel kanten mee opkan. Meespelen met een nummer? Opnemen? Of gewoon live op het podium? Het kan allemaa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken