Fender lanceert de Meteora HH

Fender lanceert de Meteora HH

Nieuwe gitaar in de Alternate Reality serie

De Meteora verscheen voor het eerst als onderdeel van de Parallel Universe lijn van vorig jaar, met een Tele-elementconfiguratie. Dit nieuwe model heeft een meer rock-georiĆ«nteerde benadering met een.....meer »»

Fractal Audio FM3 effectmodeler

Een compacte effectprocessor van Fractal

Fractal Audio gaat met zijn nieuwe FM3 compacte effectprocessor de concurrentie aan met de Line 6 Helix HX......meer »»

Raw serie van Aristides

Stoer en betaalbaar

Aristides brengt met de Raw serie gitaren uit, die dankzij een soberder afwerking lager geprijsd zijn dan de reguliere modellen......meer »»

Nieuwe Gibson collectie beschikbaar!

Original, Modern en Custom Shop modellen

Tegen alle verwachtingen in kwam Gibson dit jaar naar de NAMM met een 25 modellen sterke elektrische gitaar- en basgitaarlijn. Veel gitaristen keken er de afgelopen maanden halsreikend naar uit en van.....meer »»

Dunlop presenteert Tortex Flow plectrums

Flow-vorm in de bekende Tortex kleuren

De Tortex serie bevat de bekendste plectrums van Dunlop. Nu zijn ze ook beschikbaar in de vorm van de Flowserie......meer »»

RockBoard komt met nieuwe module, de MOD 5

Ga direct met deze nieuwe module

RockBoard breidt in mei hun assortiment aan modules uit met de nieuwe MOD 5. Deze biedt zowel gitaristen als bassisten zes mono/stereo amp-simulaties met ondersteuning voor IR-gebruikers, een actieve .....meer »»

Marshall Studio serie amps

Classic, Vintage en Jubilee

Voor de nieuwe Studio serie heeft Marshall een aantal van zijn klassiekers betaalbaarder en draagbaarder gemaakt. Op de NAMM Show in L.A. werden de nieuwe amps gepresenteerd. Inmiddels zijn we ze aan .....meer »»

Actie: Hercules Wandhaak cadeau bij abonnement op Gitarist

12x Gitarist in de bus met mooi welkomstcadeau?

Gitarist stuurt je een superhandige Hercules wandhaak op als je nu een jaarabonnement (12 edities) neemt! (zolang de voorraad strekt). Looking cool! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken