After Forever's cd-presentatie van ‘After Forever’

After Forever's cd-presentatie van ‘After Forever’

17 april 2007 - Tivoli, Utrecht

After Forever is al jaren een gevestigde naam in de wereld van de gothic metal. Dinsdag 17 april presenteerde de band het nieuwe album, dat simpelweg ‘After Forever’ heet, aan een stampvol Tivoli in U.....meer »»

Do-The-Undo

Ingetogen maar genietend

Dat woensdagavond 4 april veel mensen naar Paradiso zijn gekomen door het verleden van Do-The-Undo frontman Anne Soldaat bij Daryll-Ann mag duidelijk zijn. De naam valt regelmatig in het publiek en bo.....meer »»

Sterke optredens op rustig Fret Alive!

Het was zondagavond 1 april bij aanvang verre van druk op FRET Alive! 2007. Misschien was het de warme lentezon die nog tot laat in de avond voor volle terrasjes zorgde en zo het festival een deel van.....meer »»

MILE 2006: meer beats, minder drums

Afgelopen weekend (28 en 29 oktober) vond in het Nieuwegein Business Centre de derde editie plaats van MILE (Musical Instruments & Live Event), dé muzikantenbeurs van Nederland. MILE 2006 kenmerkte zi.....meer »»

David Garibaldi interview online

Met meer North Sea Jazz streams NPS Output

NPS Output was ook dit jaar weer ontzettend druk op het North Sea Jazz met uitzendingen voor televisie en npsoutput.nl. Veel van de opnames zijn inmiddels online geplaatst en je kunt streaming het int.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken