Video-interview met Gibson CEO James JC Curleigh tijdens NAMM 2020

Video-interview met Gibson CEO James JC Curleigh tijdens NAMM 2020

Over frikandel speciaal, het stof van Gibson en zijn focus op Epiphone

Tijdens de NAMM Show kregen we de gelegenheid om James Curleigh, kortweg JC, te spreken, de Gibson CEO die afgelopen jaar het legendarische merk uit het dal trok. Tot onze verrassing bleek hij ook all.....meer »»

Videoserie - De gitaarhelden van Leif de Leeuw

Pollwinnaar 2020 speelt en bespreekt spel en sound van David Gilmour, Jeff Beck, Eric Johnson en Derek Trucks

Elke gitarist heeft zijn helden. Zo ook Leif de Leeuw, kersvers gekozen tot Gitarist van het jaar in de Gitarist Poll Awards 2020. Op ons workshopfestival Amsterdam Guitar Heaven gaf hij al een indr.....meer »»

10 jaar Gitarist Poll Awards - de 2020 Poll

De lezers van Gitarist kiezen al 10 jaar wat ze 'het beste' vinden

In 2010 vroegen we als redactie van Gitarist voor het eerst aan onze lezers wat ze het beste van het voorafgaande seizoen vonden op gitaargebied. Het pollformulier werd de eerste jaren door een paar h.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 348

In Gitarist 348, maart 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnive.....meer »»

Riff van de maand: Muse - Plug In Baby

Audio bij de workshop in Gitarist 348

In Gitarist 348, maart 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. De track Plug In Baby van het album ‘Origin Of Symmetry’ is een van de meest toonaangevende en populaire songs van Muse......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws - Overzicht met alle video's

Van Martin tot Tech 21, van James Curleigh tot de Paradise in Art van Steve Vai

Vier dagen lang was de Gitarist-redactie ondergedompeld in het gearwalhalla van het jaar: de NAMM Show 2020 in het Californische Anaheim. Op deze website hebben we heel veel nieuwtjes geplaatst, en ko.....meer »»

Jamtrack: neoklassieke metal

Audio bij de workshop in Gitarist 348

In Gitarist 348, maarten 2020, vind je de noten, de tabs en het akkoordenschema bij deze workshop. Leer van neoklassieke legendes om de harmonische mineurtoonladder te gebruiken......meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 348

Eerste Hollowbody's in SE-serie hebben eigen identiteit

De test van de PRS SE Hollowbody II uit Gitarist 348, maart 2020, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken