aanmelden
HeadRush Pedalboard is uit
Modelingtechnologie in gloednieuwe behuizing
Merknieuws 12-09-2017 08:09
Een nieuwe naam in de wereld van gitaargear stopt bekende modelingtechnologie in een gloednieuwe behuizing en gaat de strijd aan met de gevestigde namen. We testen het Headrush Pedalboard in Gitarist 319, september 2017 en Musicmaker, oktober 2017. Op Gitarist.nl en hier op Musicmaker.nl een voorproefje en een videodemo.

Of je nou gecharmeerd bent van het idee van een alles-in-een modelingprocessor of niet, je kunt niet ontkennen dat je deze apparaten steeds vaker op allerlei podia ziet verschijnen. Nu is er een nieuwe speler op de markt in de vorm van de HeadRush Pedalboard, maar dit merk komt niet zomaar uit de lucht vallen. HeadRush is onderdeel van de inMusic groep waar ook Akai en andere bedrijven bij horen. De modeling in de Pedalboard is ontworpen door het team dat ook achter de Eleven versterker van Digidesign en de effectsimulatiesoftware van Pro Tools zit.


Het nieuwe DSP-platform maakt gebruik van een quad-core processor en is heel uitgebreid, waardoor de interface snel en gebruiksvriendelijk is voor gitaristen. Er is ruimte voor functies zoals het uitklinken van reverb/delay als je van preset wisselt, een looper met 20 minuten opnametijd en de mogelijkheid om zelfgemaakte of van andere fabrikanten afkomstige impulsresponses in het apparaat te laden. Het 7-inch touchscreen is ook nieuw voor dit soort apparaten. Op het scherm kun je patches aanpassen en nieuwe patches maken.

Lees wat Gitarist van het dit Pedalboard vindt in Gitarist 318, september 2017. 

Bekijk hier de teaser video van HeadRush.

  

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com