aanmelden
POPTV #15 ma 7 januari, Amsterdam Master of Puppets: wie is de baas?
Met gasten Tijs Van Liemt, Wilbert Mutsaers en Peter Smidt
Muzieknieuws 04-01-2019 20:01
Masterstudenten van het Pop-Department van het Conservatorium van Amsterdam produceren samen jaarlijks drie POPTV-uitzendingen. Het doel van POPTV is om studenten in gesprek te brengen met belangrijke sleutelfiguren uit de industrie en zich als muzikant op een inhoudelijke en creatieve manier te presenteren. Deze 15de editie op maandag 7 januari in Q-Factory Amsterdam heeft als thema Master of Puppets: wie is de baas? Met als gasten Tijs Van Liemt, Wilbert Mutsaers en Peter Smidt en optredens van vier bands. Gratis toegang.

Wie staat er waar aan het roer, wie is de curator, wie is waar de baas? Welke connecties zijn er tussen de verschillende partijen en wat is hierin de plek en de rol van de artiest? 

De muziekindustrie heeft een gevarieerd landschap met spelers in het live circuit zoals boekers, podia, festivals, showcases, maar ook in de platenindustrie zoals labels, publishers, online en offline distributie, diverse media etc... 

Bij POPTV 15 gaan de masterstudenten van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam in gesprek over de verschillende routes en met belangrijke gate keepers. 

Met oa. de gasten:
Tijs Van Liemt
Wilbert Mutsaers
Peter Smidt

Met o.a. optredens van:
August - Band
Alison's Fall
Felicitas
VELINE

POPTV
Entree: Gratis
Datum: Ma. 7 jan
Open: 19:00 uur 
Aanvang:

19:30 uur 

https://www.facebook.com/events/498232974018489/ 

https://q-factory-amsterdam.nl/artikel/cva-live-poptv-15