aanmelden
30 jaar Gitarist - 30 Giveaways
Gitaren, versterkers, effecten, en nog veel meer te winnen - doe mee
Gitarist Extra 18-12-2020 08:12
We bestaan maar één keer 30 jaar en daarom pakken we deze maand groot uit in ons Gitarist 30 jaar jubileumnummer. Kies wat je wilt winnen en doe mee!

De regels zijn simpel:

- In Gitarist 358, januari 2021, release op 17 december 2020, vind je de 30 prijzen die we weggeven wegens ons 30-jarig bestaan! 
Gitarist is in Nederlandse winkels tot 19 januari moeilijk te verkrijgen, maar als je nog geen abonnee bent kan je wel ook een los nummer bestellen op https://muziekmagazines.nl/gitarist - of neem meteen een abonnement, dan krijg je dit nummer ook nog toegestuurd!

- Bekijk de prijzen en stuur uiterlijk 31 januari 2021 een mailtje naar giveaway@gitarist.nl met je gegevens en zet in de onderwerpregel welke prijs je graag wilt krijgen.

Je mag per prijs één mail inzenden. Je mag wel op meerdere prijzen inschrijven door voor elke prijs een aparte email te sturen! Maar: wie voor één prijs meer dan één e-mail inzendt, wordt uitgesloten van deelname. 

- De winnaars worden bij loting getrokken en bekend gemaakt op 1 februari op Gitarist.nl en in de maarteditie van Gitarist (medewerkers van de uitgeverij van Gitarist zijn uitgesloten van deelname).

Succes!