Electro-Harmonix 22500 Dual Stereo Looper

Dubbele looper biedt veel mogelijkheden

Merknieuws 31-07-2015 13:25

Electro-Harmonix' nieuwe 22500 Dual Stereo Looper is een flexibele pedaallooper met uitgebreide mogelijkheden waarmee je op eenvoudige wijze met twee loops tegelijk kunt werken.

De 22500 maakt gebruik van twee hoogkwalitatieve, niet-gecompresste audiotracks die parallel of in serie kunnen worden afgespeeld. Je kunt zo harmonieën of ritmes toevoegen, maar ook elke loop als een andere sectie van een song gebruiken. Het pedaal kan tot 12 uur audio opnemen en wordt geleverd met een 8 GB SD-kaart. 

Multifunctioneel
De bediening van de 22500 is intuïtief. Loop A en B hebben elk een eigen voetschakelaar voor opnemen, weergeven en overdubben. Een derde voetschakelaar kan geprogrammeerd worden om als masterstop, taptempo of ritme start/stop-switch te dienen. Elke loop heeft een levelregelaar en drukknoppen voor reverse en octave. De multifunctionele modeknop geeft toegang tot 100 loopbanks, en controle over ritme-opties en operationle functies van het pedaal waaronder serie/parallel- en quantized/vrije vorm-looping. Input gain regelt het niveau van het ingangssignaal en de rhythm-drukknop activeert de ingebouwde drumloops.

Stereo
De 22500 kan zowel mono als stereo opereren. De links/mono-ingang beschikt over een jack- en een XLR-aansluiting, met schakelbare fantoomvoeding en een aparte microfoongainregelaar. De SDHC-kaartlezer kan kaarten van 4 tot 32 GB aan. Er is ook een USB-aansluiting voor backup/restore in combinatie met een computer, net als een aansluiting voor een optionele bank up/down-voetschakelaar. www.ehx.xom

Kijk en luister hier naar een demo van de 22500 Dual Stereo Looper:

zoeken
zoeken