aanmelden
T-Rex Engineering maakt doorstart
Oprichters staan weer aan het roer
Merknieuws 07-03-2019 10:59
Het nieuws van het faillissement van T-Rex Engineering is nog niet droog of we horen al dat het Deense merk een doorstart gaat maken.

Woensdagmiddag bracht T-Rex Engineering via Facebook naar buiten dat de geruchten van de 'dood van T-Rex zwaar overdreven' zijn. Het failissement is dan wel aangevraagd, maar er komt een doorstart, aldus de oorspronkelijke oprichters van het effectmerk, Sebastian Jensen en Lars Dahl-Jørgensen.


Sebastian Jensen en Lars Dahl-Jørgensen

In een verklaring schrijven beide oprichters dat 2018 een jaar was van elkaar opvolgende zakelijke uitdagingen, waaronder dalende verkoopcijfers en verhoogde Amerikaanse importheffingen. Intern leverde dit een strijd op en zette het team niet als een man de schouders eronder. Hierdoor was het onvermijdelijk dat het bedrijf op 21 februari zijn faillissement aanvroeg en kwam het merk te koop te staan. Sebastian Jensen en Lars Dahl hebben nu het bedrijf terug gekocht en zijn vastbesloten een 'positieve energie' in het merk te stoppen, dit keer met een kleiner team.
De verklaring eindigt met: "Dit betekent dat we enkele van de beste effectenpedalen, voedingen en gitaaraccessoires ter wereld zullen blijven leveren - en we zullen in staat zijn om te blijven voldoen aan de behoeften van iedereen die in de loop der jaren zo trouw is geweest aan ons merk. We hopen dat u ons blijft steunen - we garanderen dat we sterker en levendiger zijn dan ooit tevoren."

www.t-rex-effects.com