aanmelden
Q-Factory 5 jaar jubileummaand - open dag za 21 september
Met Candy Dulfer, Will &The People en Jett Rebel
Events 22-08-2019 07:08
Cultureel centrum Q-Factory in Amsterdam bestaat in september 5 jaar! Dat betekent een maand lang feest. Op 5 september opent Candy Dulfer de jubileummaand met een exclusieve show met gasten Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Hans Dulfer en Alain Clark. Op de Open Dag op 21 september kun je een kijkje nemen in het gebouw waarin ook Red Bull Studios, Abbey Road Institute, de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, een filiaal van Keymusic, Music Matrix, United Pop, 40 repetitieruimtes en onze eigen uitgeverij gevestigd zijn. Jett Rebel sluit de jubileummaand af op 28 september.

Wij van Gitarist doen natuurlijk mee aan de Open Dag op zaterdag 21 september en we verwelkomen jullie graag op ons redactiekantoor voor de volgende activiteiten

  • Aquarium Sessions met Will & The People (middag)
  • Win 10x gratis repeteren in Q-Factory – zie verderop
  • Maak kans op het maken van je eigen videoregistratie in onze Aquarium Sessions – zie verderop
  • En nog veel meer! Wat? Dat maken we binnenkort bekend op Gitarist.nl!

 

Win een een Aquarium Sessions videoregistratie!
Meld je nu aan voor de sessies op 21 september!
In onze Aquarium Sessions treden regelmatig internationale artiesten op in een intieme (semi-)akoestische setting. Tijdens de Open Dag op 21 september bieden we twee artiesten of bands de kans een professionele video- en geluidsopname te maken, die je voor je eigen doeleinden kunt gebruiken.
Maak kans op je eigen akoestische livevideo! Stuur een mailtje naar info@k18.nl o.v.v. ‘Aquarium Sessions Open Dag’. Stuur bio plus een audio- of videolink mee! Deadline van aanmelding: vrijdag 6 september. We laten 10 september weten of je een van de twee gelukkigen bent.

WIN! 10 x gratis repeteren in Q-Factory!
Q-Factory is een poppodium, maar ook een creatieve broedplaats voor muzikanten. Veel aanstormend poptalent krijgt er les op het conservatorium en nog veel meer muzikanten repeteren er in de 40 oefenruimtes. Wil jij dat ook? Stuur dan voor maandag 16 september de naam van je act en wat jij/jullie doen naar info@gitarist.nl o.v.v. ‘Q-Factory Repetitieruimte’ en wie weet kun jij er straks 10 x gratis repeteren!

Candy Dulfer opent de jubileummaand
De jubileummaand wordt op donderdag 5 september geopend met een exclusieve show van Candy Dulfer met speciale gasten Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Hans Dulfer en Alain Clark.
Klik hier voor tickets

Will & The People op Open Dag 
Op zaterdag 21 september komt Will And The People optreden voor onze Aquarium Sessions! Niet geheel toevallig, want ‘s avonds treedt de band op in Q-Factory. Dat zal groots en volledig versterkt zijn, ‘s middags komt Will And The People bij ons een klein, akoestisch optreden geven. Bijzonder is wel dat we het stiekem een beetje doorversterken, zodat het ook buiten onze glazen aquarium goed te beluisteren is. Will And The People maakt een feestelijke mix van ska en reggae en scoorde flinke hits met Lion In The Morning Sun en Salamander. Een nieuw album is in de maak!
Klik hier voor tickets voor het avondconcert.

Jett Rebel concert sluit jubileummaand af
Op zaterdag 28 september wordt de feestmaand afgesloten met een concert door Jett Rebel, die bovendien in de middaguren bij ons een Aquarium Sessions komt doen. 
Klik hier om tickets voor het avondconcert te bemachtigen