NAMM 2020 beursnieuws: Fender

NAMM 2020 beursnieuws: Fender

Reissues, signatures, ukeleles en een nieuwe Acoustasonic

Fender pakte weer uit met veel nieuws dit jaar. Bekijk hieronder ons video- en webverslag met reissues, signatures, ukeleles en een nieuw Acoustasonic model......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Walrus Mako serie

Uitgebreide delay

Walrus Audio gooit het met de Mako serie over een andere boeg: geen mooie graphics meer, maar een strak designs en veel functies......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Martins stagegitaar

SC-13E is revolutionair design

Is het grote nieuws bij Martin meestal een gitaar waar je je vingers bij aflikt, maar die tegelijk door zijn prijs is voorbehouden aan de meer vermogenden onder ons, dit jaar is de focus gericht op ee.....meer »»

Een Blackstar Fly 3 mini-amp naar keuze cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist!

FLY 3 Sugar Skull - FLY 3 Vintage - FLY 3 Bass

Bijna zakformaat is-ie, met afmetingen van 170 x 126 x102 mm. De 3-watt mini-amp heeft een erg lekkere, kristalheldere, flink volumineuze sound. Je kunt er je smartphone op aansluiten (line input), ma.....meer »»

Riff van de maand: Derek and the Dominos - Layla

Audio bij de workshop in Gitarist 347

In Gitarist 347, februari 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Een klassieker onder de classic rock-riffs, gespeeld door twee van de grootste namen van het genre, Duane Allman en Eric Cla.....meer »»

Reportage over de gitaristen op Eurosonic Noorderslag 2020

Gevaarlijke rock en dampende fusion

In de muziekindustrie is het nieuwe jaar pas echt begonnen als Eurosonic Noorderslag is afgetrapt. De redactie van Gitarist was ook dit jaar weer van de partij bij het showcasefestival in Groningen, o.....meer »»

Red House veiling groot succes

Instrumentveiling brengt bijna 50.000 euro op

Op onze website en facebook kon je al eerder lezen over de veiling, georganiseerd door Ruben Hoeke ten bate van het weeshuis in Ecuador waar topproducer en ex-Musicmaker-columnist Erwin Musper bij bet.....meer »»

Nederlandse Boss Katana Meetup op 1 februari

Demo’s van Waza Air koptelefoon, nieuwe Katana Mk2 versterkers en meer

Zaterdag 1 februari 2020 vindt in Beverwijk de eerste Nederlandse Boss Katana Meetup plaats, een bijeenkomst voor- en door gebruikers van en geïnteresseerden in de zeer succesvolle gitaarversterkerre.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken