Digitale boetiekversterkers in Blackstars Silverline serie

Digitale boetiekversterkers in Blackstars Silverline serie

Vijf stijlvolle modellen

Blackstars nieuwe Silverline serie levert dankzij de sterkste processor die Blackstar tot nu toe heeft gebruikt, boetiekklanken in eenvoudig te bedienen versterkers. In totaal zijn er vijf modellen, v.....meer »»

Steve Harris Signature Sansamp

Iron Maiden bassist komt met eigen Sansamp

De Britse bassist Steve Harris is de drijvende kracht achter Iron Maiden. Niet alleen schrijft hij veel nummers, ook is hij verantwoordelijk voor de over the top videoclips en talloze live-registratie.....meer »»

Voor wie het compact wil: de Mooer GE150

Multieffect met expressiepedaal

In augustus testten we de Mooer GE300, een uitgebreid multi-effect, compleet met versterkermodeling, speakerkabinet IR’s en de Tone Capture-functie, waarmee je de karakteristieken van een gitaar, ve.....meer »»

Adamovic Soul Bass

Haarlemse basbouwer komt met nieuwe serie.

Nederland kent veel mensen die zelf bassen maken en Nikola Adamovic is daar een van. Sinds 2001 bouwt hij zelf bassen en worden ze over heel de wereld bespeelt. Nu is er de nieuwe "Soul" serie die het.....meer »»

Nieuw album Udo Pannekeet

Nederlandse jazzbassist brengt soloplaat uit.

De Nederlandse bassist Udo Pannekeet is geen onbekende meer. Hij is o.a docent op conservatoria in Haarlem en Nijmegen en speelt in verschillende bands (Tim Langedijk Trio, Great Eyeballs), en in nove.....meer »»

John Patitucci ontvangt Lifetime Achievement Award

Virtuoze bassist neemt prijs in ontvangst.

John Patitucci geldt als één van de meest toonaangevende bassisten op het gebied van jazz en fusion. Zowel op de basgitaar als contrabas heeft hij jarenlang artiesten begeleidt en een solide carriè.....meer »»

Jackson JS Bassen

Nieuwe serie bassen van Jackson

Als je naar een concert gaat of een jamsessie zul je niet zo snel bassen (of gitaren) van het merk Jackson tegenkomen. Niet dat het merk niet populair is, in tegendeel! Bassist David Ellefson zweert b.....meer »»

Fingerstylevirtuoos over zijn techniek en apparatuur

AER clinic met Mart Hillen

Op 12 oktober geeft de Nederlandse fingerstylegitarist Mart Hillen een clinic voor AER versterkers bij The Guitarshop in Apeldoorn......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken