Beetronics brengt de Swarm uit

Beetronics brengt de Swarm uit

Synthachtige fuzz

Beetronics maakt bijzondere effectpedalen, en niet alleen qua uiterlijk. De nieuwe Swarm geeft een fuzz sound met verschillende intervallen boven en onder de gitaarklank voor zware synthachtige sounds.....meer »»

Zeldzame 1959 Triple Tone gitaar van Supro herboren als Tri Tone

Nieuwe model heeft zowel vintage als moderne kenmerken

De kans dat je een originele Supro Triple Tone in handen krijgt is vrij klein. Deze zwarte solidbody in art deco-stijl kwam in 1959 op de markt en werd slechts één jaar geproduceerd. Er is nu echter.....meer »»

Aquarium Sessions met Tyler Ramsey - de video's

Drie songs en een interview

Tyler Ramsey, die ooit als gitarist van de indieband Band Of Horses de wereld over tourde, speelt alweer enkele jaren solo. Hij heeft zich een prachtige ingetogen stijl eigen gemaakt waarin invloeden .....meer »»

Benjamin Lucas Collective

Een eerbetoon, met hulp van John Scofield

Vier jaar geleden overleed gitarist Luuk Vliegen aan een zeldzame vorm van kanker. In de vier jaar erna ontwikkelde een nummer, geschreven door twee bandleden van Luuk, zich tot een bijzonder project .....meer »»

Marble LTD

Veelzijdige tweed Deluxe

Het Nederlandse Marble Amps brengt een nieuw model uit, de LTD. Gebaseerd op het klassieke 5E3 circuit van de 50’s Fender tweed Deluxe, biedt hij veel mogelijkheden......meer »»

Release van de Week: Santana - Africa Speaks

Vandaag verschenen - 7 juni 2019

Santana komt vandaag uit met zijn nieuwe album Africa Speaks. Het is het tweede werk van Santana dat dit jaar verschijnt, na de EP In Search Of Mona Lisa uit januari. Die was geïnspireerd op een reis.....meer »»

Q&A met Andy Summers

Voormalig Police-gitarist geeft clinic in Q-Factory in Amsterdam

Maandag 3 juni was niemand minder dan Andy Summers te gast bij het Conservatorium van Amsterdam. De voormalige Police-gitarist verzorgde een clinic voor de aanwezige studenten van het Pop-Department e.....meer »»

Keeley introduceert DDR Drive Delay Reverb

Alle basiseffecten in één stompbox

Keeley Electronics brengt met de nieuwe DDR Drive Delay Reverb, een pedaal waarmee je drie basiseffecten in één stompbox hebt. Zoals Keeley zegt ‘het enige pedaal wat je ooit nodig zult hebben.' .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken