ENGL E653 50 Vintage Style

ENGL E653 50 Vintage Style

Ouderwets, maar dan nieuw

Met zijn E653 Artist Edition 50 Vintage Style tweekanaals 50 Watt buizentop gaan het Duitse ENGL de classic rockhoek in. .....meer »»

TC Electronic komt met Wiretap Riff Recorder

Nooit meer je riffs vergeten

De Wiretap Riffrecorder is TC Electronic's nieuwste songwriting tool. Met 8 uur aan opslagruimte is het pedaal ideaal om volledige jamsessies op te nemen, alsook korte riffs......meer »»

Keymusic Music Plaza op 4 juni in Rotterdam

De hele dag demo's, clinics en concerten

Keymusic nam in 2013 de winkel van Feedback in Rotterdam over. Regelmatig vinden daar clinics plaats en twee keer per jaar ook het grote evenement Music Plaza. Dat gaat binnenkort weer gebeuren, en we.....meer »»

Paul McCartney's Brian Ray over zijn bas- en gitaarspullen

Meer gear talk bij het interview in Gitarist 303

In Gitarist 303, juni 2016 vertelt Brian Ray over zijn inmiddels vijftien jaar durende gig bij Paul McCartney - als gitarist Ún bassist. In het blad vertelt hij hoe het is om te spelen bij de legendar.....meer »»

Gary Moore's gitaren: Gitarist plugt in!

Video bij het artikel in Gitarist 303

In Gitarist 303, juni 2016, praten we met Graham Lilley, de man die meer dan twee decennia voor Gary Moore en diens apparatuur zorgde. Vijf jaar na de dood van de bluesrocklegende vraagt Gitarist Lill.....meer »»

Video Fender American Elite Stratocaster & Telecaster bij de test in Gitarist 303

Upgrade van de Deluxe serie met o.a. 4e generatie Noiseless pickups

De test van de Fender American Elite Stratocaster & Telecaster uit Gitarist 303, juni 2016, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Toonladder van de maand: majeur (lineaire vingerzetting)

Audio bij de workshop in Gitarist 303

In Gitarist 303, mei 2016, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Schuif de hele hals over met deze eenvoudige lineaire vingerzetting voor de majeurtoonladder op de dunste twee snaren. Een lineai.....meer »»

Gitaarverhaal: 1974 Gretsch G7620 Country Roc

Video bij het artikel in Gitarist 303

De solidbodygitaren van Gretsch hebben altijd in de schaduw van hun holle broertjes gestaan. In Gitarist 303, juni 2016 zetten we een zeer zeldzame G7620 Country Roc in het zonnetje......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken