Joe Satriani in Brussel, Tilburg en Groningen

Joe Satriani in Brussel, Tilburg en Groningen

Videoplaylist en Spotify playlist - Luister naar Unstoppable MomentumBekijk video's

Middenin een lange Europese tournee die de release van zijn nieuwe album Unstoppable Momentum begeleidt (luister 'm in dit artikel via Spotify en bekijk de 'making of' video), doet Joe Satriani voor d.....meer »»

Nieuwe pedalen van Mad Professor

Twee nieuwe overdrives van dit Finse boetiekmerk

Van Mad Professor kan je regelmatig nieuwe pedalen verwachten, altijd in dezelfde compacte behuizing en van uitstekende kwaliteit......meer »»

Abigail met pensioen

Elementgoeroe Abigail Ybarra verlaat Fender na meer dan 50 jaar.

Na meer dan 50 jaar voor Fender gewerkt te hebben, gaat Abigail Ybarra, een van de beroemdste elementmakers in de geschiedenis van de elektrische gitaar, met pensioen. Ze kwam bij Fender in 1956 en be.....meer »»

Reyn Ouwehand op Muzikantendag 8 juni

Interface presenteert Workshop Produceren met Reyn Ouwehand

De Muzikantendag On Tour heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Iedere zoveel maanden staat er een editie ergens anders in het land. Het is dé plek voor muzikanten en producers om meer t.....meer »»

DWDD: 'Beste Gitarist' Niels Onstenk ontmoet Mark Knopfler

"Het ging even helemaal terug naar de basis"

Op 14 mei trad Mark Knopfler op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor één persoon was het een wel heel speciale dag. Niels Onstenk, winnaar van de wedstrijd 'De Beste Gitarist van Nederland' zoals begin.....meer »»

Wereldpremičre nieuw werk Steve Vai in Groningen

Nieuwe samenwerking met Noord Nederlands Orkest, 24 en 25 mei

Steve Vai, meestergitarist maar ook een begaafd componist, is de kunstenaar bij uitstek om doorbraken te forceren. In zijn serieuze composities zoekt hij de grenzen van genres op, doorbreekt ze en bou.....meer »»

Blackstar ID serie - de video's

ID serie getest in Gitarist 266, mei 2013

In Gitarist 266, mei 2013, vind je een uitgebreide test van de nieuwe digitaal programmeerbare versterkers van Blackstar, de ID serie. In dit artikel op Gitarist.nl kun je de demovideo's van de fabrik.....meer »»

Selmer van Stochelo Rosenberg te koop

Voor wie niet op de kleintjes hoeft te letten...

Een Selmer Jazz uit 1947, voorheen van Stochelo Rosenberg, leadgitarist van het Rosenberg Trio, is te koop bij speciaalzaak The Fellowship of Acoustics in het Overijsselse Bergentheim. De gitaar van h.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken