Workshop Improviseren - deel 2

Workshop Improviseren - deel 2

Audio bij workshop Gitarist 265, april 2013

Verzanden je solo’s al na twee seconden in van tevoren ingestudeerde licks? Laat Gitarist je dan helpen te leren improviseren. Bekijk deel 2 van deze cursus in Gitarist 265, april 2013. Bij het noten.....meer »»

Audio bij Robben Ford's privéles

Bij het notenwerk uit Gitarist 265, april 2013

Wil je blues spelen met meer klasse? Liefst met een vleugje jazz erbij? Robben Ford laat zien hoe je dat doet… Exclusief voor de lezers van Gitarist geeft Robben Ford een privéles waarin hij vertelt o.....meer »»

Robben Ford live video en nieuw album

Volledig live concert op video en Spotify-playlists

In 1988 zette Robben Fords voor een Grammy genomineerde album ‘Talk To Your Daughter’ miljoenen luisteraars op het spoor van zijn subtiele en toch krachtige gitaarspel. Nu, vijfentwintig jaar later, i.....meer »»

CLAW BOYS CLAW

.....meer »»

Basnoten: Rechterhandtechniek, deel 5

Stir It Up van Bob Marley & The Wailers

In deze laatste aflevering van Basnoten over de rechterhand beroeren we de snaren niet met het plectrum maar met de duim. ‘Palm-muting’ is een stijl die veel in reggae en salsa wordt toegepast. De beg.....meer »»

Soloalbum Orianthi op Spotify

Plus live-footage van Youtube

Carlos Santana zei over haar: “Als ik ermee stop, geef ik het stokje aan haar over.” Ze was Michael Jacksons gitarist voor hij overleed, opende voor Vai, jamde met Prince en sinds drie jaar vaste krac.....meer »»

Joe Tal nieuwe gitarist Textures

Podiumdebuut tijdens nieuw event Buma ROCKS! op 31 mei

Op 20 maart maakte Textures middels een podcast bekend dat Joe Tal de opvolger is van Jochem Jacobs. Het eerste optreden in de nieuwe bezetting vindt plaats tijdens het rock- en metalevent Buma ROCKS!.....meer »»

Draadloze perikelen - frequentiebreedband en 4G

4G komt naar Nederland

Het is natuurlijk goed nieuws voor wie snel mobiel internet wil... Maar 4G neemt natuurlijk ruimte in beslag op de beschikbare frequentiebreedband, vooral in het gebied dat wordt gebruikt door draadlo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken